Λέσβος: Επιτέθηκαν σε 9χρονο κορίτσι επειδή φορούσε μαντήλι

21:10 6/9/2018 - Πηγή: Aixmi

Θύμα επίθεσης από ακροδεξιά στοιχεία έπεσε ένα 9χρονο κορίτσι στη Μυτιλήνη, καθώς έκανε το λάθος να φορά μαντήλι και οι δράστες την πέρασαν για προσφυγόπουλο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η τοπική εφημερίδα «ΕΜΠΡΟΣ», το κοριτσάκι, ελληνικής καταγωγής, όταν δέχτηκε την επίθεση βρισκόταν στην αυλή της εκκλησίας του Αγίου Παντελεήμονα στο Πέραμα της Γέρας Λέσβου.

Τοπαιδί που στο παρελθόν έχει νοσηλευτεί, δέχθηκε την επίθεση τεσσάρων ανδρών, οι οποίοι νόμισαν ότι είναι προσφυγοπούλα. Η μητέρα φώναξε

την αστυνομία και όταν το περιπολικό έφτασε, οι δράστες ζητούσαν… συγγνώμη. Τελικά η Αστυνομία δεν προχώρησε στην προσαγωγή των τεσσάρων, αφού η μητέρα της εννιάχρονης δεν κατέθεσε μήνυση εναντίον τους. Ανησυχητικό είναι το γεγονός σύμφωνα με την εφημερίδα ότι λίγο πριν από το επεισόδιο με το 9χρονο κορίτσι, ιστοσελίδα της Γέρας στο Facebook καλούσε σε αγώνα για να φύγουν τα «άπλυτα» παιδιά από την περιοχή.

The post Λέσβος: Επιτέθηκαν σε 9χρονο κορίτσι επειδή φορούσε μαντήλι appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα