Ειρήνη Παππά -Η υγεία της, η Γκολεμά και ο Μανουσάκης

14:38 6/9/2018 - Πηγή: Aixmi

Η Ειρήνη Παππά, μια γυναίκα που δόξασε την Ελλάδα στα πέρατα τού κόσμου, έκλεισε τα 92. Όλη η πορεία της στην Τέχνη υπήρξε συνταρακτική. Από επιτυχία σε επιτυχία και από θρίαμβο σε θρίαμβο.

Η Ντέπυ Γκολεμά έγραψε ένα πολύ τρυφερό κείμενο για τη σπουδαία Ελληνίδα και τη μεγάλη αρτίστα. Επισημαίνοντας, ταυτόχρονα, ότι αντιμετωπίζει πλέον προβλήματα υγείας, τα οποία δεν τής επιτρέπουν να είναι παρούσα.

Η δημοσίευση τής επιτυχημένης τηλεκριτικού δημιούργησε ένα ποτάμι αγάπης για τη γυναίκα, που μαζί

με τη Μελίνα Μερκούρη και τη Μαρία Κάλλας, αποτέλεσαν τις τρεις σπουδαιότερες πρέσβεις τής Ελλάδας τον 20ο αιώνα.

Ωστόσο, ο σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης, ανιψιός τής Ειρήνης Παππά, ενοχλήθηκε. Και δήλωσε στην Espresso ότι η θεία του είναι καλά στην υγεία της και πως τής είχε μιλήσει πριν από λίγη ώρα.

«Δεν ισχύει τίποτα από αυτά που γράφουν. Πριν από λίγη ώρα μίλησα μαζί της. Είναι μια χαρά η Ειρήνη. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βγαίνουν τέτοιες άστοχες φήμες.Η Ειρήνη είναι ένα ζωντανό σύμβολο της Ελλάδας.Επιλέγει πού θα πάει και πού δεν θα πάει» είπε χαρακτηριστικά.

The post Ειρήνη Παππά -Η υγεία της, η Γκολεμά και ο Μανουσάκης appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα