Κρίσιμες συζητήσεις για Χουλτ και ΑΕΚ!

23:13 30/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Σε ανοιχτή γραμμή με τον Παναθηναϊκό βρίσκεται η ΑΕΚ, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την απόκτηση του Νίκλας Χουλτ πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος.

Η επαφή της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό έγινε και πλέον όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του Σουηδού μπακ την τελευταία μέρα των μεταγραφών! Όπως είχατε διαβάσει στο gazzetta.gr και στο blog

(στο τέταρτο υστερόγραφο) το ενδεχόμενο να προκύψει κάτι με τον Σουηδό στο… ενενήντα ήταν πιθανόν και από τη στιγμή που η προσφυγή του Χουλτ απορρίφθηκε, οι «πράσινοι» μπορούν να τον παραχωρήσουν βάζοντας λίγα έστω χρήματα στο ταμείο τους.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε ξεκαθαρίσει πως δεν θα προχωρούσε στην απόκτηση παίκτη από τον Παναθηναϊκό που θα έμενε ελεύθερος. Από τη στιγμή λοιπόν που το θέμα του Χουλτ πήρε τέτοια τροπή, η Ένωση κινείται για να τον αποκτήσει με μεταγραφή. Το βράδυ της Τρίτης οι επαφές κορυφώθηκαν, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται τη στιγμή που γράφεται το κείμενο σε κρίσιμες συζητήσεις για τον Σουηδό μπακ, επιδιώκοντας την επίτευξη συμφωνίας πριν το μεταγραφικό deadline!

Με τον ποδοσφαιριστή σε επίπεδο επαφών και συνεργασίας έχουν γίνει κουβέντες από την Ένωση και την πλευρά του Σουηδού, αλλά και των μάνατζέρ του. Εκεί παρατηρείται ένα μικρό πρόβλημα, το οποίο όμως δεν είναι τόσο μεγάλο ώστε να μην ξεπεραστεί, σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσα υποστηρίζει η πλευρά του παίκτη.

Πηγή: gazzetta.gr

The post Κρίσιμες συζητήσεις για Χουλτ και ΑΕΚ! appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα