Κραουνάκης: Έκανα πλάκα με το «ο εχθρός θα φάει το μ@@νί του»

19:09 9/2/2020 - Πηγή: Aixmi

O Σταμάτης Κραουνάκης έδωσε εξηγήσεις, με ανάρτησή του στο Facebook, για το αυτοσχέδιο τραγούδι με στίχο «ο εχθρός θα φάει το μ@@νί του», που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις.

Όπως έγραψε «έκανα πλάκα στην αυτοσχέδια Παράβασή μου» υποστηρίζοντας ότι «ο εχθρός είναι κάτι μη προσδιορίσιμο, Παρόλα αυτά εδώ και χρόνια Ορατός».

«Να μείνουνε τα αρχαία, να μείνουνε in situ αλλιώς ο εχθρός θα φάει το μ@@ν@ του. Ίου ίου ίου αυτού του υπουργείου πολύ αμφισβητείται εν τέλει η τιμή του», τραγούδησε ο Σταμάτης Κραουνάκης,και

κάποιοι εργαζόμενοι γέλασαν.

Νωρίτερα είχε μιλήσει για την υπόθεση των πνευματικών δικαιωμάτων και την απόφαση της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη να δώσει άδεια στην ΕΔΕΜ. «Δεν χαίρομαι, μας πέταξαν καυτή πατάτα», σχολίασε. Και όταν κάποια στιγμή ακούστηκε θόρυβος, αντέδρασε λέγοντας «σπάστα θα πάρει καινούρια η Μενδώνη».

Σημερα ηταν χαρμοσυνη μεραΕπαιξα και τραγουδησα στην πιττα των εργαζομενων του ΥπποΕιπα τα εξηςΤραγουδιαΚοκκινα ΓυαλιαΟταν εχω ΕσεναΣωκρατη απο τους ΟρνιθεςΜια κωμικη παραβαση με σχολια για τα τρεχοντα Ποσο σ αγαπω καιΤα καινουργια ΦτεραΤα φιλοκυβερνητικα σαιτ πιο σικατα το Αηεφημεριδα και πιο μπασκλας το ΛιμπεραλΠηραν το βιντεακι της Παραβασης Παλια μου τεχνη κοσκινοΚαι βαρανε αναρτησειςΣας δινω εδω το βιντεακι ως εχειΚαι μερικες ακομα πληροφοριεςΑφιερωσα την ολη δραση Στο αγορι αυτο Ioannis Kiourtsoglou που με ανοιχτο το βιβλιο στ αρχαια της Βενιζελου εσπασε η ψυχη του να εξηγει το εγκλημαΟυρλιαξα καποια στιγμη“Κατεβα Μελινα να τους δειρεις”Και στο τελος “ΟΧΙ ΦΟΒΟ”ειπα και την αληθινη μου γνωμη για την επηρμενη Και πολυ κομπλεξικη κατα την αποψη μουΑδεια στην Εδεμ απο πλευρας της ΥπουργουΑληθεια οσον αφορα την πλακα στην αυτοσχεδια Παραβαση μουΤα σαιτ αυτα θεωρουν αυτονοητο οτι οταν μιλαω για εχθρο και το “,,,,” του, εννοω κατι συγκεκριμενο?Πως παιρνουν αυτη την πρωτοβουλιαΟ Εχθρος ειναι κατι μη προσδιορισιμοΠαρ ολα αυτα εδω και χρονια ΟρατοςΟποιος χρησιμοποιησει την Εικονα μου η το κειμενο μου,χωρις την αδεια μουΘα μιλησει απ ευθειας με τους δικηγορους μουΕπισης οποιος παρεδωσε τα βιντεο στα σαιτςΑντε φιλακιαΑκολουθουν οι αναρτησειςΤων ΣαιτΚαι αλλα τιναΙδου και το κειμενο της αυτοσχεδιας ΠαραβασηςΕα εα εα να μεινουνε τ αρχαιαΝα μεινουνε in situΑλλιως ο εχθρος θα φαει το μ…. τουΙου ιου ιου Αυτού του ΥπουργείουΠολύ αμφισβητείται εντέλει η τιμή τουΝα μην ξηλωσετε την αμμο απο τη ΒενιζελουΠου θα πανε τα αρχαια για να περασει το ρημαδι το μετροΠου πληρωνετε 10 χρονια ρητρες γαμω το κερατο…Να μη γίνουνε ιδιωτικού δικαίου τα μουσείαΓιατί θα πάνε όλοι στην ΑχερουσίαΔεν ειναι τα κομματα που ειναι η ζημιαΕιναι τα αόμματα τα σώματα τελικά

Δημοσιεύτηκε από Stamatis Kraounakis στις Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2020

The post Κραουνάκης: Έκανα πλάκα με το «ο εχθρός θα φάει το μ@@νί του» appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα