Κοντονής- ΕΠΟ συμφώνησαν για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος

17:46 27/4/2016 - Πηγή: Aixmi

Χωρίς θεατές και με διαιτητή τον Τάσο Σιδηρόπουλο θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, ΑΕΚΟλυμπιακός, το Σάββατο 7 Μαΐου στο ΟΑΚΑ, όπως συμφώνησαν στη συνάντηση που είχαν ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, και ο πρόεδρος

της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης.

Οι δύο άνδρες φαίνεται ότι συμφώνησαν στις λεπτομέρειες και στα «αγκάθια» της διεξαγωγής του μεγάλου ντέρμπι ΑΕΚΟλυμπιακού.

Όπως ανακοινώθηκε, ο τελικός της διοργάνωσης θα γίνει το επόμενο Σάββατο (7/5) στο ΟΑΚΑ χωρίς την παρουσία θεατών, καθώς η σκέψη μόνο για μαθητές δεν προχώρησε.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θα λάβει 250 ονομαστικές προσκλήσεις για τις υποχρεώσεις της και τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και η ΑΕΚ, θα πάρουν από 30 ονομαστικές προσκλήσεις, ενώ με διαπιστεύσεις και με ιδιαίτερη προσοχή θα γίνει η είσοδος των δημοσιογράφων.

Επίσης, Κοντονής και Γκιρτζίκης αποφάσισαν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ να σφυρίξει, όχι ξένος διαιτητής, αλλά ο -κατά τεκμήριο κορυφαίος Έλληνας ρέφερι- Τάσος Σιδηρόπουλος, ο οποίος και θα πλαισιωθεί με διεθνείς αξιολογημένους επόπτες.

Για να μην υπάρξει το παραμικρό παρατράγουδο, η είσοδος όλων στο ΟΑΚΑ θα γίνει με ταυτοποίηση της αστυνομικής τους ταυτότητας στην είσοδο και την Παρασκευή πριν τον μεγάλο τελικό οι λίστες των προσκλήσεων, που θα εκδίδονται με ΑΜΚΑ και αριθμό ταυτότητας, θα κοινοποιηθούν στην ΕΛΑΣ!

Όλες οι αποφάσεις που πήραν Κοντονής – Γκιρτζίκης για τον τελικό:

– ο τελικός θα γίνει στο ΟΑΚΑ κεκλεισμένων των θυρών

– η ΕΠΟ θα λάβει 250 ονομαστικές προσκλήσεις για τις υποχρεώσεις της (Ενώσεις και ΔΣ)

– οι ομάδες θα λάβουν από 30 ονομαστικές προσκλήσεις

– η είσοδος των δημοσιογράφων θα γίνει με διαπιστεύσεις με ιδιαίτερη προσοχή στην έκδοσή τους

– την Παρασκευή οι λίστες των προσκλήσεων, που θα εκδίδονται με ΑΜΚΑ και αριθμό ταυτότητας, θα κοινοποιηθούν στην ΕΛΑΣ

– ο διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο κ. Σιδηρόπουλος που θα πλαισιωθεί με διεθνείς αξιολογημένους επόπτες

– Η είσοδος ΟΛΩΝ θα γίνει με ταυτοποίηση της αστυνομικής τους ταυτότητας στην είσοδο

Πηγή: SDNA

Keywords
Τυχαία Θέματα