«Πάγο» στον Αλέξη Τσίπρα βάζουν εκ νέου Θεοδωράκης-Γεννηματά

16:38 27/4/2016 - Πηγή: Aixmi

Κατηγορηματικά αρνητικοί στο ενδεχόμενο να στηρίξουν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ φαίνονται τόσο η Δημοκρατική Συμπαράταξη όσο και το Ποτάμι και σπεύδουν να διαψεύσουν εκ νέου τα σενάρια.

Μάλιστα ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης, διέψευσε με ειρωνεία το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας KONTRA NEWS

με τίτλο «Η Φώφη μπαίνει στην Κυβέρνηση!», το οποίο αναζωπύρωσε και τη σχετική φημολογία.
«Όσοι επιμένουν να είναι διαρκώς σε KONTRA με την αλήθεια και την πραγματικότητα, το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να εκτίθενται ανεπανόρθωτα» δήλωσε ο Χρηστίδης.

Νωρίς το πρωί και ο βουλευτής Ανδρέας Λοβέρδος με ανάρτηση του στον λογαριασμό του στο Twitter απέρριψε τα σενάρια γράφοντας χαρακτηριστικά: Επειδή βλέπω στα SM τη διακίνηση δημοσιευμάτων περί συμμετοχής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, σας καλώ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ

Επειδή βλέπω στα SM τη διακίνηση δημοσιευμάτων περί συμμετοχής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης σε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, σας καλώ ΝΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΤΕ

— Andreas Loverdos (@a_loverdos) April 27, 2016

Αλλά μιλώντας και στο aixmiradio, ο πρώην υπουργός απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να συνεργαστεί κυβερνητικά το ΠΑΣΟΚ με τον Σύριζα. «Ούτε μία στο τρισεκατομμύριο δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο, ξέρω και πώς σκέφτεται η πρόεδρος του κόμματος Φώφη Γεννηματά και πώς αξιολογεί τα πράγματα η κοινοβουλευτική μας ομάδα» είπε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο κ. Θεοδωράκης ξεκαθάρισε ότι το κόμμα του «δεν μπαίνει στην κυβέρνηση» εξηγώντας ότι «αν θέλαμε να ψηφίζαμε μέτρα, δεν ήταν ανάγκη να μπούμε στην κυβέρνηση».

«Εμείς δεν προτιθέμεθα να συμμετάσχουμε σε μία κυβέρνηση με τον κ. Τσίπρα, ένα το κρατούμενο. Δεύτερον, δεν έχουμε σκοπό να ψηφίσουμε μέτρα που ουσιαστικά θα σημάνουν μία καινούρια οπισθοδρόμηση της οικονομίας. Όπως έστρωσαν, ας κοιμηθούν. Δικό τους είναι το πρόβλημα, εμείς κάνουμε υποδείξεις, όπως ξέρετε, μετά τις εκλογές, πολύ συγκεκριμένες, κάνουμε μια συνεχή υπενθύμιση του συνθήματος που έχει περιεχόμενο «κόψτε σπατάλες και μη βάζετε καινούριους φόρους». Έχουμε υποδείξεις για τρία δισ. που θα μπορούσαμε να γλιτώσουμε, κάνουμε εκδηλώσεις, στο Ηράκλειο, στα Χανιά, τα λέμε παντού, η κυβέρνηση έχει το δικό της σχέδιο» ανέφερε για το συγκεκριμένο θέμα ο κ. Θεοδωράκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα