Κομπλιμέντο Κοτζιά στον Χατζηνικολάου μετά την κόντρα

21:47 8/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Αν και «τζατζαρίστηκαν» κάποια στιγμή ο Νίκος Κοτζιάς με τον Νίκο Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο του Αντέννα, στο τέλος έκλεισαν με χαμόγελα και με ένα αναπάντεχο κομπλιμέντο.

«Αν βρισκόμασταν στην αρχαία Αθήνα, εσείς κύριε Χατζηνικολάου θα ήσασταν από τους δασκάλους στις ρητορικές σχολές», είπε ο υπουργός Εξωτερικών, κάνοντας τον δημοσιογράφο να χαμογελάσει και να τον ευχαριστήσει.

Είναι αλήθεια ότι δεν συνηθίζονται οι δημόσιες φιλοφρονήσεις πολιτικών προς δημοσιογράφους, πολύ

περισσότερο όταν λίγα λεπτά πριν έχουν ανεβάσει «στροφές» με «ενοχλητικές» ερωτήσεις.

Σε κάποιο σημείο ο Νίκος Χατζηνικολάου ρώτησε τον υπουργό αν γνωρίζει «ποια είναι η θέση του Πάνου Καμμένου» και εκείνος απάντησε συνολικά για το πρόβλημα με τα Σκόπια, χωρίς να κάνει καμιά αναφορά στον υπουργό Άμυνας. Οπότε χαμογελώντας ο δημοσιογράφος επανήλθε, λέγοντας «σας άφησα να κάνετε την τοποθέτησή σας, τώρα απαντήστε και στο ερώτημά μου». Ο υπουργός ενοχλήθηκε από τη διατύπωση και είπε ότι «θέμα Καμμένου θέτει η ΝΔ», με αποτέλεσμα ο δημοσιογράφος να επισημάνει ότι δεν τον ενδιαφέρει τι λέει κανένα κόμμα.

Τελικά, τέλος καλό, όλα καλά…

Κομπλιμέντο Κοτζιά στον Χατζηνικολάου μετά το «τζατζάρισμα»

The post Κομπλιμέντο Κοτζιά στον Χατζηνικολάου μετά την κόντρα appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα