Ανατροπή στην υπόθεση της 44χρονης: Δεν προκύπτει εγκληματική ενέργεια

20:42 8/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Ολοκληρώθηκε η αυτοψία στο σημείο όπου βρέθηκε στο Πετροχώρι η σορός της άτυχης 44χρονης που είχε εξαφανισθεί από την Κατοχή Μεσολογγίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδει το agriniopress, από την αυτοψία δεν προκύπτει εγκληματική ενέργεια, αν και περισσότερα θα δείξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα ακολουθήσει και εκεί θα φανεί αν υπάρχει κάποιο κρυφό τραύμα ή αν η γυναίκα κατανάλωσε χάπια.

Επιβεβαιώνεται πάντως ότι σε κοντινή απόσταση βρέθηκε μπιτόνι με πετρέλαιο.

Το

αυτοκίνητο της, ένα κίτρινο Foprd Ka (φωτο) πριν από λίγο μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Αγρινίου, ενώ η σορός έχει διακομισθεί στην Πάτρα για νεκροψία – νεκροτομή.

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα σενάρια, τόσο της εγκληματικής ενέργειας όσο και της αυτοκτονίας. Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως η 44χρονη πριν λίγες ημέρες είχε χωρίσει με τον σύντροφο της στον οποίο μάλιστα άφηνε κάποιες υποψίες ότι μπορεί να κάνει κακό στον εαυτό της.

Το συγκεκριμένο άτομο φέρεται να είχε άλλοθι και να βρισκόταν σε άλλο σημείο τις ημέρες που η μητέρα ήταν εξαφανισμένη. Στο σημείο αναμένεται ο ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο θάνατος οφείλεται σε αναθυμιάσεις.

The post Ανατροπή στην υπόθεση της 44χρονης: Δεν προκύπτει εγκληματική ενέργεια appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα