Κικίλιας: Ομολογία παραίτησης από τον Καμμένο

14:09 7/4/2018 - Πηγή: Aixmi

Τη δήλωση του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου ότι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί μπορεί να παραμείνουν κρατούμενοι στις φυλακές της Αδριανούπολης έως και 15 χρόνια στηλίτευσε ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας κατηγορώντας τον υπουργό για «ομολογία παραίτησης» την οποία η ελληνική κοινωνία δεν μπορεί να αποδεχτεί.

Σε συνέντευξή του στο «Έθνος» ο κ. Κικίλιας σημείωσε ότι στην πολιτική όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος και η πραγματικότητα είναι ότι οι δύο ένστολοι

κρατούνται πλέον επί 37 ημέρες στην Αδριανούπολη. Όπως πρόσθεσε, η Ελλάδα έχει αποδείξει ότι επιζητά την ειρήνη και τη συνεργασία με τους γειτονικούς λαούς, αλλά αυτό δεν μπορεί να εκλαμβάνεται ως αδυναμία.

Επίσης, σχετικά με το Σκοπιανό, επεσήμανε ότι η ΝΔ δεν είναι αντίθετη σε λύση, αλλά η όποια συμφωνία θα πρέπει να εξυπηρετεί τη συμφέροντα της Ελλάδας και να σέβεται τις «ευαισθησίες των Ελλήνων».

Αυτό δεν μπορεί να γίνει όσο η ΠΓΔΜ επιμένει σε εκφάνσεις αλυτρωτισμού, ή μιλούν για έθνος «Μακεδόνων» ή «μακεδονική» γλώσσα.

The post Κικίλιας: Ομολογία παραίτησης από τον Καμμένο appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα