Ξεκληρίστηκε ομάδα χόκεϊ σε τροχαίο στον Καναδά

12:32 7/4/2018 - Πηγή: Aixmi

Ήταν λίγο μετά τις 5 το απόγευμα όταν φορτηγό συγκρούστηκε με λεωφορείο στο βορειοανατολικό Σασκατσιούαν που μετέφερε τη νεανική ομάδα χόκεϊ των Humboldt Broncos προκαλώντας τον θάνατο τουλάχιστον 14 ατόμων και λήθος τραυματιών.

Το δυστύχημα προκάλεσε σοκ στις τοπικές κοινωνίες αλλά και στον αθλητικό κόσμο. Ο πρόεδρος της ομάδας ανέφερε πως γονείς και συγγενείς ταξιδεύουν στο σημείο για να δουν τα παιδιά τους και να διακριβώσουν την κατάστασή τους. Ανάμεσα στους

παίκτες ήταν παιδιά από το Έντομοντον, το Σλέιβ Λέικ και την Έρντράι της Αλμπέρτα αλλά και από το Σασκατσιούαν και τη Μανιτόμπα.

Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί πόσα άτομα ακρτιβώς έχουν χάσει τη ζωή τους και πόσα έχουν τραυματιστεί στο δυστύχημα στον Αυτοκινητόδρομο 35 κοντά στο Τίσντεϊλ. Η ομάδα ταξίδευε για να αγωνιστεί εναντίον των Nipawin Hawks για τους ημιτελικούς. Οι αρμόδιοι των Hawks όπως και οι παίκτες είναι σε εγρήγορση για να προσφέρουν όποια βοήθεια χρειαστεί.

Η Broncos είναι μία ομάδα που προέρχεται από πόλη 6.000 κατοίκων, 110 χλμ. ανατολικά του Σασκατούν.

Τέσσερα μέλη των Swift Current Broncos σκοτώθηκαν επίσης σε τροχαίο δυστύχημα το 1986.

The post Ξεκληρίστηκε ομάδα χόκεϊ σε τροχαίο στον Καναδά appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα