Άστατος ο καιρός με βροχές και καταιγίδες

11:55 7/4/2018 - Πηγή: Aixmi

Άστατος θα είναι ο καιρός σήμερα, Μεγάλο Σάββατο, ενώ κατά περιόδους θα είναι νεφελώδης με τοπικές βροχές και κυρίως στα νότια θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νοτιότερα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι και θα είναι εντάσεως 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά.

Στην Αττική θα εκδηλωθούν λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες και κυρίως στα δυτικά

και βόρεια τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Από το απόγευμα ο καιρός θα είναι βελτιωμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και σταανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη οι παροδικά αυξημένες νεφώσεις θα οδηγήσουν σε τοπικές βροχές και υπάρχει πιθανότητα για καταιγίδα κυρίως στα ανατολικά. Ο καιρός θα σημειώσει βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι θα κινούνται από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο, Κυριακή του Πάχα στη νότια νησιωτική χώρα θα εκδηλωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Βελτίωση από το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ που τη νύχτα στο Ιόνιο θα γίνουν νότιοι. Στα ανατολικά οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά και τα βόρεια.

The post Άστατος ο καιρός με βροχές και καταιγίδες appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα