Κατρούγκαλος: Θα επιδιώξουμε λύση παρά το πολιτικό κόστος

12:54 24/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Από το βήμα της Βουλής ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, αναφερόμενος στην αναμενόμενη συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού με τον Σκοπιανό ομόλογό του το απόγευμα στο Νταβός και τη διαπραγμάτευση για το Σκοπιανό, υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση θα επιδιώξει να φέρει λύση στο ονοματολογικό παρά το

πολιτικό κόστος, αν συμβάλλει και η άλλη πλευρά.

«Είναι πιο πολύπλοκη και πιο δύσκολη η κατάσταση σήμερα, αλλά εμείς ως δύναμη αλλαγής θα επιδιώξουμε αν συμβάλει και η άλλη πλευρά μακριά από αλυτρωτισμούς, να φέρουμε λύση γιατί ορθά ‘το τανγκό θέλει δυο’», είπε ο κ. Κατρούγκαλος.

Άφησε κι αιχμές κατά της ΝΔ λέγοντας: «Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης σε τελευταία συνέντευξή του στον Παύλο Τσίμα είπε ότι «ήταν σύμφωνος με το σύνθετο όνομα». άλλα όταν φούντωσε το θέμα, έγινε στροφή 180 μοιρών και είπε ‘’όχι Μακεδονία’’ ο Καραμανλής… Ήξεραν πώς να το λύσουν, αλλά δεν ήξεραν πώς να επανέλθουν εξουσία αν έκαναν το σωστό… εμείς είμαστε διατεθειμένοι για λύση», ενώ σχετικά με τις κατηγορίες της αντιπολίτευσης για μυστική διπλωματία, έκανε λόγο για υποκριτικές καταγγελίες.

The post Κατρούγκαλος: Θα επιδιώξουμε λύση παρά το πολιτικό κόστος appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα