Καθηγητής Παπανικολάου: Το… χρονικό μιας προαναγγελθείσας τραγωδίας

16:15 15/11/2017 - Πηγή: Aixmi

Καταγγελτικός όσο και αποκαλυπτικός για τις παρεμβάσεις που έγιναν στις περιοχές της Μάνδρας και της Νέας Περάμου με αποτέλεσμα να σημειωθεί η σημερινή τραγωδία ήταν ο καθηγητής Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην πρόεδρος του ΟΑΣΠ, Δημήτρης Παπανικολάου.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό realfm 97,8 ο κ. Παπανικολάου έκανε λόγο για το «χρονικό μιας προαναγγελθείσας τραγωδίας», καθώς όπως ανέφερε

χαρακτηριστικά το μάθημα που έκανε σε μεταπτυχιακούς του φοιτητές ήταν πάνω στις συγκεκριμένες περιοχές με βάση τις προηγούμενες καταστροφές και μάλιστα τους έλεγε ότι ήταν θέμα χρόνου να γίνει.

Ο καθηγητής τόνισε επίσης ότι υπάρχουν μπαζωμένα ρέματα και επισήμανε πως «εάν θέλουμε κάποια στιγμή να σοβαρευτούμε και να κάνουμε κάτι σωστό πρέπει η περιφέρεια σε συνεργασία με τη Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και τους άλλους αρμόδιους φορείς που εμπλέκονται να κάνουν μια μελέτη η οποία ταυτόχρονα θα προτείνει και τα έργα που απαιτούνται».

The post Καθηγητής Παπανικολάου: Το… χρονικό μιας προαναγγελθείσας τραγωδίας appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα