Κατερίνα Στεφανίδη: Μου βγήκε η ψυχή για να πάρω το μετάλλιο

14:25 4/3/2018 - Πηγή: Aixmi

Απογοητευμένη από την επίδοσή της, αλλά ανακουφισμένη από το γεγονός ότι πήρε μετάλιο, εμφανίστηκε στους δημοσιογράφους η Κατερίνα Στεφανίδη, μετά τον συγκλονιστικό αγώνα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, που διεξάγεται στο Μπέρμιγχαμ.

«Το να πάω σήμερα στο βάθρο ήταν πιο δύσκολο από άλλα χρυσά. Νιώθω ανακούφιση που δεν ήρθα τέταρτη. Επρεπε να βάλω μεγάλη προσπάθεια για να πάρω το μετάλλιο. Σίγουρα περιμέναμε κάτι παραπάνω, καθώς πιστεύω ότι στο τελευταίο μου στο 4.90 φάνηκε ότι

το είχα το ύψος, αλλά είμαι χαρούμενη με ένα ακόμα μετάλλιο. Είμαι λίγο απογοητευμένη με την επίδοση αλλά χαρούμενη που βγήκα υγιής καθώς μπαίνοντας στον κλειστό ήμουν σε εξαιρετική κατάσταση αλλά πριν από τον αγώνα της Νέας Υόρκης ξεκίνησε ένα πρόβλημα τενοντίτιδας στους μηρούς μου και με ενόχλησε και σήμερα», είπε

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αποκάλυψε ότι είχε «σουβλιές στο πόδι της» όταν πήδηξε τα 4,75. Τόνισε, μάλιστα, ότι για να κάνει το 4,80 στην τρίτη προσπάθεια, τής βγήκε η ψυχή.

«Το πιο δύσκολο είναι να πας στο βάθρο. Είδατε σήμερα ότι η Μόρις έφτασε στα 4.95 και η Σιντόροβα έκανε ατομικό ρεκόρ, δεν μπορώ να ελέγξω σε τι κατάσταση θα βρεθεί η κάθε αθλήτρια. Εγώ ήρθα κι έκανα ένα 4.80 που μου βγήκε η ψυχή να το κάνω και θεωρώ ότι έκανα το καλύτερο άλμα της ζωής μου στο τελευταίο στα 4.90 από τεχνικής άποψης. Νόμιζα ότι το πέρασα κιόλας και λίγο αφέθηκα, αλλά είμαι πολύ χαρούμενη. Πολύ χαρούμενη που βγήκα και υγιής καθώς είχα σουβλιές στο 4.75 στο πόδι μου

Αν και νικήτρια αναδείχθηκε η Σάντι Μόρις, η Κατερίνα υπολόγιζε περισσότερο τη Σιντόροβα. «Εγώ μπαίνοντας μέσα, φοβόμουν τη Σιντόροβα. Την Μόρις όχι, γιατί μπορεί να κάνει 4.70 τη μία μέρα και την άλλη να φτάσει στα 5 μέτρα. Για τη Σιντόροβα ήμουν σίγουρη για το 4.90. Εγώ έλεγα ότι εάν κάνω 4.85 θα πάρω μετάλλιο. Ημουν τρία εκατοστά κάτω από το φετινό μου ρεκόρ ενώ η Ναζότ έμεινε 20. Η Καναδή ήταν πολύ καλή και η Νεοζηλανδέζα επίσης και απορώ πως το κάνει αυτό σε μεγάλα πρωταθλήματα. Ολες πήγαν καλά…»

Διετύπωσε, πάντως, και κάποια παράπονα για τη διοργάνωση. «Ο αγώνας είχε φοβερές καθυστερήσεις και σταματήματα, με τις εκκινήσεις των άλλων αγώνων και εμένα με κούρασε αυτό. Την Σιντόροβα που την είχα σίγουρη για 4.90 την είδα και αυτή εκνευρισμένη στο τέλος, καθώς την σταμάτησαν πριν από ένα άλμα…»

Κατερίνα Στεφανίδη: Μου βγήκε η ψυχή για να πάρω το μετάλιο

The post Κατερίνα Στεφανίδη: Μου βγήκε η ψυχή για να πάρω το μετάλλιο appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα