Καταγγελία για απόπειρα ενοχοποίησης του Στουρνάρα για τη Novartis

12:38 3/1/2019 - Πηγή: Aixmi

Ενημερωμένος και μάλιστα από το Μέγαρο Μαξίμου φέρεται να ήταν εδώ και δύο μήνες ο Διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος Γ. Στουρνάρας, για τους σε βάρους του σχεδιασμούς στο πλαίσιο της υπόθεσης Novartis, σύμφωνα με δμηοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Φιλελεύθερος, προ δύο περίπου μηνών ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Δημήτρης Λιάκος, σε επικοινωνία που είχε με τον

Γιάννη Στουρνάρα τον προειδοποίησε ότι ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, σχεδιάζει την ενοχοποίησή του.

Ο κ. Λιάκος φέρεται να μην έδωσε περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο που επιχειρείται η ενοχοποίηση του Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, εν τούτοις οι εξελίξεις καθώς και οι καταγγελίες του καθηγητή Νίκου Μανιαδιάκη, μέχρι πρόσφατα μάρτυρα υπό προστασία για την υπόθεση Novartis, ότι δέχθηκε πιέσεις να κατονομάσει τους κ.κ. Α. Σαμαρά, Α. Γεωργιάδη αλλά και Γ. Στουρνάρα δείχνουν να συνδέονται.

Πηγή: liberal.gr

The post Καταγγελία για απόπειρα ενοχοποίησης του Στουρνάρα για τη Novartis appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα