Καρέ- καρέ το ρεσάλτο του Λιμενικού σε πλοίο με ναρκωτικά

11:27 14/12/2018 - Πηγή: Aixmi

Καρέ- καρέ η κινηματογραφική επιχείρηση των βατραχανθρώπων της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών (ΜΥΑ) του Λιμενικού στο πλοίο που εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών και βρίσκεται στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Το πλοίο εντοπίστηκε ανοιχτά της Κρήτης την περασμένη Πέμπτη και μεταφέρθηκε στο λιμάνι Αθερινόλακκου της Σητείας με τις λιμενικές αρχές να ξεκινούν ενδελεχή έλεγχο καθώς υπήρχε πληροφορία για «ύποπτο» φορτίο.

Στη συνέχεια και μετά το ατύχημα του εκπαιδευμένου σκύλου του Λιμενικού

Σώματος , Μίσα, το πλοίο μεταφέρθηκε στο λιμάνι του Ηρακλείου προκειμένου να «σκαναριστεί» από τα υπερσύγχρονα μηχανήματα Χ-ray του αυτοκινούμενου ΒΑΝ που διαθέτει το Λιμενικό Σώμα.

Λίγες ώρες πριν δοθεί το «πράσινο φως» για να αναχωρήσει το «ύποπτο» πλοίο από το λιμάνι του Ηρακλείου οι αρχές έβγαλαν… λαβράκι.

Η επιχείρηση οργανώθηκε μετά από πληροφορία που έφθασε στη Δίωξη Ναρκωτικών του Λιμενικού (ΔΙ.ΔΙ. ΝΑ.Λ) ενώ για το μπλοκάρισμα του πλοίου, επιστρατεύτηκε το σκάφος ΠΑΘ 90 και ελικόπτερο.

Πηγή: cretapost.gr

The post Καρέ- καρέ το ρεσάλτο του Λιμενικού σε πλοίο με ναρκωτικά appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα