Καμμένος: Η διαγραφή Παπαχριστόπουλου αναβάλλεται για λίγες ώρες

13:08 8/2/2019 - Πηγή: Aixmi

Παράταση λίγων ωρών στη διαγραφή του Θανάση Παπαχριστόπουλου από τους ΑΝΕΛ έδωσε ο Πάνος Καμμένος. Ενώ είχε προαναγγείλει ότι θα τον έθετε εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας, αν δεν υπέβελε την παραίτησή του από βουλευτής έως σήμερα στις 10 το πρωί, τελικά άλλαξε γνώμη.

Όπως ο ίδιος έγραψε στα social media, θα τον διαγράψει μετά την ομιλία του στη Βουλή για την

κύρωση τού Πρωτοκόλλου, με το οποίο εντάσσονται τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ. Το επιχείρημά του είναι ότι αν τον διέγραφε νωρίτερα, δεν θα είχε το δικαίωμα να μιλήσει ως πολιτικός αρχηγός, διότι οι ΑΝΕΛ θα διέθεταν πλέον 4 βουλευτές-εκλεγμένους με το δικό τους ψηφοδέλτιο.

Ειδικότερα ο Πάνος Καμμένος έγραψε «Την διαγραφή Παπαχρηστόπουλου θα την καταθέσω στην ολομέλεια αφού μιλήσω στη Βουλή, ελπίζω ο πρωθυπουργός να είναι μέσα….{Αν κατατεθεί τώρα, θα μου αφαιρέσουν τον λόγο πραξικοπηματικά από σήμερα }»

Μιλώντας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο κ. Βούτσης είπε: «Δεν είμαστε ανθρωποφάγοι με τους πολιτικούς αρχηγούς. Βεβαίως και θα μιλήσει».

The post Καμμένος: Η διαγραφή Παπαχριστόπουλου αναβάλλεται για λίγες ώρες appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα