Καινούργιου: Δεν μου αρέσει κανένας άντρας από την τηλεόραση (BINTEO)

11:10 8/11/2016 - Πηγή: Aixmi

Μία εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Κατερίνα Καινούργιου στο «Όλα Ξεκόλλα». Η παρουσιάστρια του «Φτιάξε Καφέ» παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε για όλα.

Η παρουσιάστρια τόνισε ότι για εκείνη έχει μεγαλύτερη αξία ένα κοπλιμέντο που θα δεχτεί από μία γυναίκα, παρά από έναν άνδρα. «Έχω δεχτεί πιο κολακευτικά σχόλια από γυναίκες παρά από άνδρες. Η αλήθεια είναι ότι δεν με πλησιάζουν εύκολα οι άνδρες. Και εγώ όταν δεν γνωρίζω κάποιον, όταν δεν βρίσκομαι σε φιλικό μου

περιβάλλον, μπορεί να είμαι ψυχρή. Οπότε μπορεί να φταίω και εγώ. Να είμαι εγώ το πρόβλημα!», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Μιλώντας για τη νέα της εκπομπή, «Φτιάξε Καφέ να στα Πω», η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε ότι της ταιριάζει πολύ. «Έχω την καλύτερη ομάδα που είχα ποτέ…Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να παράγουμε είδηση και υλικό. Εγώ τόσα χρόνια δούλευα σε πιο παρασιτικές εκπομπές…Παρασιτικές εκπομπές είναι αυτές που έχουν αποσπάσματα άλλων εκπομπών!», τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Πριν από λίγες ημέρες η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε δημόσια τον θαυμασμό της για τον Αντώνη Κανάκη. «Για πλάκα το είπα. Τηλεοπτικά τον βρίσκω πολύ ευφυή. Είναι και σέξι ο Κανάκης. Αντικειμενικά τώρα είναι πολύ σέξι άντρας. Είναι πολύ γοητευτικός άντρας!», είπε η Κατερίνα Καινούργιου, σύμφωνα με το protothema.gr.

Για το διαζύγιο του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά είπε: «Στεναχωρήθηκα γιατί ήταν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που το διαχειρίστηκαν, ήταν πολύ αξιοπρεπής. ΄Ηταν και οι δύο αξιοπρεπέστατοι. Είναι άνθρωποι που έχουν ήθος και αρχές…Οι φήμες ακούγονταν από το καλοκαίρι. Μπορεί για την εκπομπή να κάνω πως ενδιαφέρει, αλλά όταν φεύγω από την εκπομπή, δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στο σπίτι του και στην οικογένειά του. Εφ’ όσον όμως υπάρχουν δύο παιδιά, πρέπει να το σεβαστούμε».

Θα μπορούσε να έχει σχέση με έναν άνθρωπο της τηλεόρασης και να παρουσιάζουν μαζί την ίδια εκπομπή; «Όχι! Δεν γίνεται αυτό το πράγμα. Η τηλεόραση έχει πολύ μεγάλη ένταση. Βγαζεις την ένταση σου. Πολλές φορές στα διαλείμματα, στις συσκέψεις, βγάζεις έναν κακό σου εαυτό! Και αυτό ισχύει για όλους. Γιατί βγαίνει όλη αυτή η ένταση. Δεν θέλω ο άλλος να με βλέπει από την κακή μου πλευρά. Θέλω να με βλέπει στο σπίτι μου, γλυκούλα…Δεν θέλω να με βλέπει στην τσίτα. Θα με χωρίσει», απάντησε.

Η παρουσιάστρια τόνισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει σχέση με άντρα που δουλεύει στην τηλεόραση, γιατί πολύ απλά δεν της αρέσει κανένας. «Δεν μου αρέσει κανένας από την τηλεόραση. Συγγνώμη που το λέω έτσι χύμα. Εκτός τηλεόρασης, υπάρχουν πολύ ωραία παιδιά!», είπε.

Ξεπερνάει τα όρια της όταν βρίσκεται σε μία σχέση; «Δεν είμαι άνευ ορίων στη σχέση. Δεν έχει βρεθεί ακόμα ο άντρας που θα με κάνει να είμαι άνευ ορίων. Πάντα κρατάω ένα κομμάτι κλειστό για εμένα!», είπε.

Υπάρχει κάτι που δεν συγχωρούσε σε μία σχέση; «Ποτέ μην λες ποτέ! Σίγουρα μέσα σε έναν γάμο, πρέπει να είσαι εκεί. Τον άντρα όμως, δεν μπορείς να τον μαντρώσεις. Νομίζω ότι την απιστία, μία γυναίκα πρέπει να την δεχτεί από ένα σημείο και μετά», τόνισε.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε, τόνισε ότι ο Νίκος Μουτσινάς δεν ασχολείται καθόλου μαζί της στην εκπομπή «Ξαναδέστε τους». «Ο Μουτσινάς δεν με παίζει ποτέ στην εκπομπή του. Ούτε πλάνο μου δεν έχεις δει φέτος. Δεν τον απασχολώ καθόλου. Δεν υπάρχω για τον Μουτσινά. Παίζουν Epsilon. Εμένα δεν θέλουν τη δική μου εκπομπή. Δεν πειράζει. Καλή καρδιά!», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Keywords
Αναζητήσεις
κατερινα καινουργιου
Τυχαία Θέματα