Και ο Σάββας Ξηρός ετοιμάζεται να εκδώσει βιβλίο!

20:05 9/3/2014 - Πηγή: Aixmi

Τεράστιο σάλο αναμένεται να προκαλέσει το βιβλίο που αυτή τη φορά ετοιμάζεται να εκδώσει ένα άλλο μέλος της 17 Ν, ο Σάββας Ξηρός! Την αποκάλυψη αυτή κάνει το «Έθνος της Κυριακής«, το οποίο μάλιστα δημοσιεύει αποκλειστικές φωτογραφίες του Ξηρoύ μέσα στο κελί της φυλακής, την ώρα που συγγράφει το δικό του βιβλίο. Στις φωτογραφίες ο «Μιχάλης» της 17Ν φαίνεται να επιμελείται το εξώφυλλο της έκδοσης, με τίτλο «Πολιτική Ευθύνη». Στα τέσσερα κεφάλαια του βιβλίου, ο Ξηρός φέρεται να δίνει λεπτομέρειες για το πώς ξεκίνησε τη δράση του,

ποιοι τον μύησαν και πώς έμαθε να χρησιμοποιεί όπλα.

Πάντως, μετά το σάλο που ξέσπασε για το «Γεννήθηκα 17 Νοέμβρη» του Δημήτρη Κουφοντίνα, το βιβλίο του Σάββα Ξηρού αναμένεται να προκαλέσει νέο κύκλο αντιδράσεων. Σήμερα, στη «Realnews» δημοσιεύονται δηλώσεις του εισαγγελέα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, Χρήστου Λάμπρου, ο οποίος δίκασε σε πρώτο βαθμό τους κατηγορούμενους της 17Ν και προτείνει να κατασχεθούν τα χρήματα από τις πωλήσεις του βιβλίου του Δ.Κουφοντίνα.

«Να βρεθεί νομικός τρόπος να μην καταλήξουν τα προϊόντα εγκλήματος στα χέρια του δολοφόνου. Άλλωστε το δικαστήριο του έχει επιβάλλει χρηματική ποινή. Του έχουν επιδικαστεί δικαστικές δαπάνες. Όλα αυτά έχουν πληρωθεί;» λέει ο Χ. Λάμπρου.

Keywords
Τυχαία Θέματα