iPhone X: Η Apple θα δυσκολευτεί να καλύψει τη ζήτηση ακόμη και το 2018

22:04 18/9/2017 - Πηγή: Aixmi

Μετά από λίγες μέρες της επίσημης ανακοίνωσης iPhone X ήρθαν στη φόρα άσχημα μαντάτα για τους λάτρεις αυτού του smartphone, υπάρχουν φήμες που λένε ότι η συσκευή δύσκολα θα μπορέσει να καλύψει υψηλή ζήτηση των καταναλωτών. Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με την Apple, το iPhone X δεν θα αποσταλεί μαζί με τα iPhone 8 και 8 Plus και θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο , περίπου

δύο μήνες μετά την κυκλοφορία του iPhone 8.

Αυτό φαίνεται να είναι λίγο πολύ σύμφωνο με τις προηγούμενες φήμες, αλλά εδώ υπάρχουν και άλλα κακά νέα. Εάν σκέφτεστε να πάρετε τα χέρια σας ετούτο τηλέφωνο, θα πρέπει να κινηθείτε γρήγορα επειδή φαίνεται ότι ακόμα και το 2018 θα υπάρχει έλλειψη στην αγορά, σύμφωνα πάντα με ένα ερευνητικό σημείωμα του αναλυτή της KGI Securities Ming-Chi.

Σύμφωνα με το ερευνητικό σημείωμα, ο Kuo λέει ότι η ζήτηση για το iPhone X δεν θα ικανοποιηθεί πλήρως τουλάχιστον μέχρι το πρώτο εξάμηνο του 2018. “Πιστεύουμε ότι η σχεδίαση πλήρους οθόνης και τα χαρακτηριστικά αναγνώρισης προσώπου θα οδηγήσουν στη ζήτηση αντικατάστασης για το iPhone X. Ωστόσο, λόγω των περιορισμών στην προσφορά, αναμένουμε ότι η ζήτηση της αγοράς δεν θα επιτευχθεί πλήρως πριν από το 1H18 ».

Αυτό σημαίνει ότι εάν δεν προ-παραγγείλετε το iPhone X αμέσως, τότε είναι άγνωστο πότε θα γίνει εφικτή η απόκτηση του κατά τους επόμενους μήνες.

Δεν είμαστε σίγουροι πως η Apple θα μπορεί να ανταπεξέλθει στα καθήκοντα που προστάζει το εμπόριο, καθώς θα μπορούσε να επηρεάσει τα έσοδα της, για να μην αναφέρουμε ότι πιθανόν να υπάρχουν ορισμένοι πελάτες που θα προτιμούσαν να περιμένουν για την ανανεωμένη έκδοση του iPhone X του 2018, αλλά υποθέτουμε ότι μόνο ο χρόνος μπορεί να μας διαβεβαιώσει για το τι θα συμβεί στο μέλλον.

Πηγή: texnologia.net

Keywords
Τυχαία Θέματα