Η Ζωή μιλά για τις φήμες χωρισμού με τον Γιάννη Σπαλιάρα (ΒΙΝΤΕΟ)

19:04 16/4/2017 - Πηγή: Aixmi

Πριν από λίγες ημέρες, στο έπαθλο επικοινωνίας που κέρδισαν οι Μαχητές στο Survivor, το μήνυμα που πήρε ο Γιάννης Σπαλιάρας από τη Ζωή συζητήθηκε πολύ καθώς πριν από το παιχνίδι κυκλοφορούσαν φήμες ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει.

Όπως τόνισε ο ηθοποιός και μοντέλο: «Μου λείπει κι εμένα πολύ η Ζωή κι από ό,τι γράφει της λείπω πολύ, αλλά κατάλαβα πως θέλει να συνεχίσω να είμαι εδώ. Με κάνει να αισθάνομαι καλύτερα

για αυτό. Μάλλον θα είμαστε καλύτερα μετά, έτσι φαίνεται».

Ωστόσο η personal trainer Ζωή Τζάνη μιλώντας στην Espresso διαψεύδει τις φήμες χωρισμού μιλώντας απώς για φάσεις: «Ποτέ δε χωρίσαμε πραγματικά, απλά περνάμε τις φάσεις μας. Μάλιστα πιστεύω πως αυτό το μεγάλο διάστημα που είμαστε χώρια μας κάνει πολύ καλό. Τον αγαπώ και τον νοιάζομαι πολύ, και τη στιγμή που συγκινήθηκε διαβάζοντας το γράμμα μου έκλαιγα μπροστά στην τηλεόραση» δήλωσε η γυμνάστρια.

Η ίδια μιλά ακόμη και για τα κιλά που έχει χάσει ο Γιάννης Σπαλιάρας στο παιχνίδι…

«Όταν ένας γυμνασμένος άντρας τόσο μεγάλων διαστάσεων δεν παίρνει τις θερμίδες που πρέπει, αδυνατίζει γρήγορα. Όμως δεν αγχώνομαι! Με το που θα επιστρέψει θα του μαγειρέψω μια μακαρονάδα με κιμά που τόσο πολύ του αρέσει και σιγά σιγά θα επανέλθει στα κιλά του».

Πηγή: zappit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα