Το αρνάκι σου έπεσε βαρύ; Δες τι να κάνεις για να ξεφουσκώσεις!

18:23 16/4/2017 - Πηγή: iPop

Το ήξερες, αλλά και πάλι για ακόμα μια φορά δεν μπόρεσες να αντισταθείς και το παραέκανες με το φαγητό στο πασχαλινό τραπέζι! Το αρνάκι σου έπεσε βαρύ, αλλά δεν μπόρεσες να μην φας και λίγα παϊδάκια! Τα κρεατικά σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα εδέσματα που είχε το τραπέζι, σε έκαναν τελικά να νιώθεις σαν μπαλόνι έτοιμο να σκάσει!

Τι μπορείς να κάνεις τώρα για να ξεφουσκώσεις και να ανακουφιστείς;Το νερό τελικά θα σου κάνει καλό! Όσο κι αν πιστεύουμε ότι το νερό μας φουσκώνει, τελικά μπορεί να σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα. Το νερό αυξάνει
τη διούρηση και συνεπώς βοηθά την εξισορρόπηση των υγρών στον οργανισμό σου.

Τζίντζερ το θαυματουργό. Ένα ρόφημα με τζίντζερ θα πάρει το φούσκωμά σου μακριά! Οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες του τζίντζερ θα σε ανακουφίσει από πιθανές στομαχικές ενοχλήσεις. Πρόσθεσε απλά ένα κουταλάκι του γλυκού τριμμένο τζίντζερ στο τσάι σου.

Πήγαινε μια βόλτα. Ένας περίπατος ή μια γυμναστική ήπιας έντασης και μικρής διάρκειας μπορούν να βελτιώσουν την κατάσταση. Φυσικά, όχι αμέσως μετά το φαγητό. Άσε μερικές ώρες να περάσουν και μετά μπορείς να πας για χαλαρό περπάτημα. Θα νιώσεις αμέσως καλύτερα!

The post Το αρνάκι σου έπεσε βαρύ; Δες τι να κάνεις για να ξεφουσκώσεις! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα