Η Σπυράκη έδωσε στη Ζαχαράκη τη θέση της και 4…γαϊδουράκια

14:46 29/3/2019 - Πηγή: Aixmi

H Μαρία Σπυράκη παρέδωσε τη θέση της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ στη Σοφία Ζαχαράκη και μαζί της προσέφερε ως δώρο ένα νεσεσέρ με 4 γαϊδουράκια -δείγμα ότι πρέπει να κάνει γαϊδουρινή υπομονή στη θέση που αναλαμβάνει.

Στη μικρή τελετή, στα γραφεία του κόμματος, παρέστη ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ευχαρίστησε την κ. Σπυράκη για τον άψογο τρόπο εκτέλεσης των καθηκόντων της, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία στη διάδοχό της. Σχολίασε δε και τα αποτελέσματα των γκάλοπ, που δείχνουν

σημαντική υπεροχή στη ΝΔ.

«Αυτό που κρατώ από τις δημοσκοπήσεις δεν είναι η διαφορά, αλλά ότι το κεντρικό κριτήριο της ψήφου είναι η οικονομία», τόνισε.

«Στις 26 Μαίου θα κριθεί ποιον εμπιστεύονται περισσότερο οι πολίτες για να φέρει επενδύσεις και κυρίως να δημιουργήσει νέες δουλειές. Αν ο Αλέξης Τσίπρας πιστεύει ότι ευνοείται από τους αναποφάσιστους, ας προκηρύξει εδώ και τώρα και τις εθνικές εκλογές για να μην ταλαιπωρείται άλλο η χώρα».

The post Η Σπυράκη έδωσε στη Ζαχαράκη τη θέση της και 4…γαϊδουράκια appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα