Μητσοτάκης: Δημοψήφισμα κατά της κυβέρνησης οι ευρωεκλογές

18:37 28/3/2019 - Πηγή: Aixmi

«Δημοψήφισμα κατά της χειρότερης κυβέρνησης που έχει γνωρίσει η χώρα από τη Μεταπολίτευση και μετά», χαρακτήρισε τις εκλογές της 26ης Μαΐου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θέτοντας ως στόχο για τις ευρωεκλογές μια καθαρή, ευρεία και μεγάλη νίκη.

Μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ είπε ότι «η χώρα έχει ανάγκη μια μεγάλη πολιτική αλλαγή» και επισήμανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ

δεν πρέπει να κερδίσει ούτε μια περιφέρεια. «Καμία περιφέρεια σε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Όσο το δυνατόν περισσότερες σε στελέχη που πρόσκεινται στη ΝΔ και οι τρεις μεγάλοι δήμοι σε στελέχη που πρόσκεινται στη ΝΔ».

Ο πρόεδρος της ΝΔ κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν στην κάλπη, υπογραμμίζοντας ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για αποχή από την κάλπη, για χαλαρή ψήφο ή για χαμένη ψήφο «σε πολιτικά πυροτεχνήματα της συγκυρίας». Ταυτόχρονα απευθύνθηκε σε οπαδούς άλλων κομμάτων «και στους πολίτες που πίστεψαν στα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ και προδόθηκαν», σημειώνοντας ότι «ο λαϊκισμός πρέπει να βρει κοινή και ριζική απάντηση. Τώρα. Και η χώρα χρειάζεται καθαρές λύσεις. Τα ψέματα τελειώνουν και στις 26 Μαΐου θα το αποτέλεσμα θα είναι τέτοιο που δεν θα υπάρχει καμία αμφιβολία σε κανέναν πολίτη, ότι στη χώρα μας συντελείται μια μεγάλη πολιτική αλλαγή».

οποίες ταιριάζουν σε πολιτικές παρακράτους, στις οποίες επιμένει ο κ. Τσίπρας.

The post Μητσοτάκης: Δημοψήφισμα κατά της κυβέρνησης οι ευρωεκλογές appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα