Η ΝΔ διέγραψε τον Κωνσταντίνο Μίχαλο τού ΕΒΕΑ, αποκαλώντας τον «Δούρειο Ίππο» τού ΣΥΡΙΖΑ

19:54 27/6/2018 - Πηγή: Aixmi

Η ΝΔ διέγραψε τον πρόεδρο τού Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Κωνσταντίνο Μίχαλο, χωρίς να ονοματίσει τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκε στην απόφαση αυτή. Ωστόσο, στην ανακοίνωση τής Επιτροπής Δεοντολογίας χαρακτηρίζεται «Δούρειος Ίππος».

Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ θεωρείτο «ξένο σώμα» στο κόμμα τής αξιωματικής αντιπολίτευσης, εδώ και πολύ καιρό. Ηγετικά στελέχη τού καταλόγιζαν όχι

απλώς τάσεις αυτονόμησης, αλλά στάση πλήρους σύμπλευσης με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Διατηρούσε προσωπικές σχέσεις με κορυφαίους υπουργούς, ενώ είχε ταχθεί αναφανδόν υπέρ τής συμφωνίας Τσίπρα-Ζάεφ για τα Σκόπια.

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Με βάση τις διατάξεις του καταστατικού της Νέας Δημοκρατίας που προβλέπουν ως αυτονόητη την τήρηση και το σεβασμό στις αρχές, τις αξίες και τις βασικές θέσεις της παράταξης, ο κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος τίθεται από σήμερα, Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018, εκτός κόμματος.

Την απόφαση έλαβε η Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας που συνεδρίασε το απόγευμα. Στη Νέα Δημοκρατία δεν χωρούν «Δούρειοι Ίπποι»».

Ο Λευτέρης Αυγενάκης, γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, σχολίασε στο twitter οτι στη ΝΔ δεν χωρούν Δούρειοι Ιπποι.

Βερναρδάκης: Η διαγραφή δείχνει πόσο ακροδεξιά κινείται η ΝΔ

Τη διαγραφή Μίχαλου σχολίασε μέσω Twitter ο υπουργός Επικρατείας και ένοικος τού Μαξίμου, Χριστόφορος Βερναρδάκης.

«Η επιλογή διαγραφής από την ΝΔ ενός φιλελεύθερου επιχειρηματικού στελέχους, όπως ο Κ. Μιχαλος, δείχνει πόσο ακροδεξιά κινείται αυτήν τη στιγμή το κόμμα αυτό…», έγραψε ο υπουργός Επικρατείας.

Η ΝΔ διέγραψε τον Κωνσταντίνο Μίχαλο τού ΕΒΕΑ, αποκαλώντας τον «Δούρειο Ίππο» τού ΣΥΡΙΖΑ

The post Η ΝΔ διέγραψε τον Κωνσταντίνο Μίχαλο τού ΕΒΕΑ, αποκαλώντας τον «Δούρειο Ίππο» τού ΣΥΡΙΖΑ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα