Η εξομολόγηση της Μισέλ Ομπάμα: Δεν θα συγχωρήσω ποτέ τον Τραμπ

11:35 10/11/2018 - Πηγή: Aixmi

Με αφορμή το βιβλίο της Becoming που κυκλοφορεί στις 13 Νοεμβρίου, η τέως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα έδωσε συνέντευξη στο ABC News όπου προχώρησε σε προσωπικές εξομολογήσεις αναφερόμενη στο γεγονός ότι απέβαλε ενώ ήταν έγκυος και έπρεπε να κάνει εξωσωματική γονιμοποίηση για να αποκτήσει τις κόρες της, την 20χρονη Μαλία και τη 17χρονη Σάσα.

«Ενιωθα αποτυχημένη επειδή δεν ήξερα πόσο κοινή είναι μία αποβολή, αφού κανείς δεν τις συζητά. Το κατάλαβα όταν ήμουν στα 34 με 35. Επρεπε να καταφύγουμε σε εξωσωματική γονιμοποίηση», λέει η Μισέλ Ομπάμα.

Μιλώντας για τον Ντόναλντ Τραμπ, εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για το πώς τόσες πολλές γυναίκες επέλεξαν έναν «μισογύνη από τη Χίλαρι Κλίντον, «μια εξαιρετική υποψήφια με προσόντα», ενώ μιλώντας επί προσωπικού τονίζει ότι δεν θα συγχωρέσει ποτέ τον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ για τη θεωρία που διέρρευσε ότι ο σύζυγός της δεν γεννήθηκε στην Αμερική.

«Το όλο θέμα ήταν τρελό και κακόβουλο, φυσικά, η υποκείμενη θρησκοληψία και ξενοφοβία ήταν καλά κρυμμένα. Αλλά η συγκεκριμένη θεωρία ήταν επίσης επικίνδυνη και ήθελε να μας βλάψει. Τι θα συνέβαινε αν κάποιος ανισόρροπος γέμιζε το όπλο του και κατευθυνόταν στην Ουάσινγκτον; Τι θα γινόταν αν αυτός ο άνθρωπος αναζητούσε τα κορίτσια μας; Ο Ντόναλντ Τραμπ, με τους θορυβώδεις και απερίσκεπτους υπαινιγμούς του έθετε σε κίνδυνο την ασφάλεια της οικογένειάς μου. Και γι’ αυτό δεν θα τον συγχωρέσω ποτέ», γράφει η πρώην πρώτη κυρία.

Όταν ρωτήθηκε για τα σχόλια αυτά, ο κ. Τραμπ δεν απάντησε ευθέως στη Μισέλ αλλά έστρεψε τα πυρά του στον Μπαράκ:
«Την πλήρωσαν πολλά χρήματα για να γράψει ένα βιβλίο και πάντα επιμένουν να συμπεριλάβεις αμφιλεγόμενο υλικό. Θα σας επιστρέψω την αμφισβήτηση: Δεν θα τον συγχωρέσω ποτέ για αυτό που έκανε στον στρατό των Ηνωμένων Πολιτειών επειδή δεν τον χρηματοδότησε επαρκώς. Είχε στερέψει. Όλα ήταν παλιά και ταλαιπωρημένα. Και ήρθα εγώ κι έπρεπε να τα φτιάξω».

The post Η εξομολόγηση της Μισέλ Ομπάμα: Δεν θα συγχωρήσω ποτέ τον Τραμπ appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα