Τα ζώδια του Σαββάτου 10ης Νοεμβρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Σκορπιοί, η αλληλοκατανόηση, μπορεί να σας δώσει το ερέθισμα να επαναπροσδιορίσετε τα πράγματα. Ιχθύες, η επιθυμία να χαρίσετε στον εαυτό σας την ελευθερία που του αξίζει, ξεκινάει από μικρές κοινότυπες ενέργειες.

ΚΡΙΟΣ

Η ψυχοσύνθεσή σας, είναι πολύ επιρρεπής σήμερα και δεν σας βοηθάει στις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε. Κάποια γεγονότα, μπορεί να επιδεινώσουν την κατάσταση, αλλά αναρωτηθείτε αν η ψυχολογία σας, παίζει ρόλο στην πορεία σας. Κλείστε τα αυτιά σας, σε

αρνητικές τρίτες γνώμες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η πρωτοπορία, είναι ένα μήνυμα που θέλετε να στείλετε στους γύρω σας, ότι μπορείτε να την υποστηρίξετε και να αναβαθμίσετε τις ιδέες σας. Πολλά απρόοπτα, μπορούν να σας συμβούν σήμερα και να σας απαλλάξουν από την ρουτίνα, θυμηθείτε ότι μπορεί να τελειώσουν με τον ρυθμό που ξεκίνησαν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία συναισθηματική ψυχρότητα μπορεί να αισθανθείτε σήμερα έντονα, που θα σας αποσυντονίσει από τις σκέψεις σας και να σας κάνει πιο αδιάφορους. Η ψυχραιμία, είναι το κλειδί που θα σας ξεδιαλύνει τις σκέψεις. Προσέξτε μόνο γιατί, μία δυσμενής επικοινωνία, θα επικρατήσει με τα άτομα γύρω σας και θα φέρει εντάσεις μεταξύ σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αυτοπεποίθηση, είναι το όπλο σας για την εξέλιξη των επαγγελματικών σας. Στρέψτε την προσοχή σας, σε θέματα που θα δυναμώσουν το εγώ σας και που μπορούν να αναδείξουν τις ικανότητες σας, με τον καλύτερο τρόπο. Μπορεί να προκύψει μία συνάντηση από πρόσωπα του παρελθόντος, που βρίσκονται μακριά.

ΛΕΩΝ

Η αδυναμία να ελέγξετε τα συναισθήματα σας, σας ωθεί σε επανεμφάνιση αρνητικών σκέψεων του παρελθόντος, εμποδίζοντας έτσι την εξέλιξή σας. Προσπαθήστε να κρατήσετε μία ρεαλιστική σκέψη, στα γεγονότα που εξελίσσονται μπροστά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η μέρα, είναι χαρακτηρισμένη για σας γύρω από την διασκέδαση και δίνετε όλη σας την ενέργεια, στην βελτίωση της επικοινωνίας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι εξορμήσεις και οι συνευρέσεις, θα σας τραβήξουν την προσοχή, αναπτερώνοντας την ψυχολογία σας.

ΖΥΓΟΣ

Οι συνεργασίες που έχετε στο προσχέδιο, θα έχουν το περιθώριο να στηρίξουν τις προτάσεις σας και να ακολουθήσουν την καλύτερη εκδοχή, για την ενεργοποίηση του στόχου σας. Οι λεπτομέρειες και οι υπερβολικές αναλύσεις, θα κουράσουν την σχέση σας, γι’ αυτό προσπαθήστε να τις αποφύγετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποια εμβόλιμα γεγονότα, θα σας δώσουν μία διαφορετική εικόνα προς την επεξεργασία των επαγγελματικών σας θεμάτων. Προσπαθήστε να μείνετε ενεργοί και να αποφασίσετε την κατάκτηση του σκοπού σας, με στείρα λογική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η τάση της μοναξιάς και της απομόνωσης από την καθημερινότητα, θα σας παροτρύνουν να ονειρευτείτε και να βάλετε σε μία τάξη τις επιθυμίες σας. Βρεθείτε μόνοι σας ή με άτομα που εμπιστεύεστε και αναλογιστείτε το παρελθόν σας, ώστε να ενεργοποιήσετε δυναμικά το μέλλον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ανταλλαγή μηνυμάτων σε διάφορους τομείς, θα επιλύσουν επιφανειακά θέματα, αλλά ταυτόχρονα θα σας απομακρύνουν από ενέργειες που έχετε προγραμματίσει να συμβούν. Μην αποθαρρύνεστε, έχετε χρόνο μπροστά σας να κινηθείτε πιο δομημένα και με αποτέλεσμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, μπορεί να αισθανθείτε περισσότερο το βλέμμα των γύρω σας στραμμένο επάνω σας και την κριτική τους, να είναι αρκετά αυστηρή. Η τάση αυτή, θα σας κάνει πιο συνεπείς και πιο επιμελείς, ώστε να αποδείξετε ότι είστε υπεύθυνα και ώριμα άτομα με πολλές ικανότητες.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν έχετε δουλειές που θα σας απασχολήσουν με το εξωτερικό ή νομικά θέματα, η μέρα σας δίνει την δυνατότητα να τις επεξεργαστείτε με επιτυχία. Η διάθεση σας, να ασχοληθείτε με ανάλαφρες δραστηριότητες θα διορθώσει την συναισθηματική φόρτιση που αισθάνεστε.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα