Η έρευνα της UEFA δεν «καίει» τον Ολυμπιακό

20:18 24/8/2018 - Πηγή: Aixmi

Η UEFA δεν ανοίγει φάκελο για τα όσα είπε ο Ντάιτς μετά το τέλος του ματς, μιας και δεν έχει κανένα στοιχείο στη διάθεσή της που να «καίει» τους Πειραιώτες. Κίνδυνος μόνο για καπνογόνα και αντικείμενα.

«Περίμενε πολύς κόσμος τον διαιτητή στο τούνελ για τα αποδυτήρια. Ήταν πολλοί άνθρωποι εκεί κοντά στον διαιτητή. Ρώτησα τον τέταρτο τι τι έγινε εκεί. Ήταν πολύ ενδιαφέρον αυτό που έγινε. Υπήρχαν και άλλοι άνθρωποι ίσως από τα… γραφεία του Ολυμπιακού.

Τόσοι κατέβηκαν», τόνισε ο Ντάιτς μετά το τέλος του ματς, ωστόσο η UEFA δεν πρόκειται να ασχοληθεί με τα λεγόμενα του Αγγλου τεχνικού. Η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δεν πήρε στα χέρια της στοιχεία που να «καίνε» τους Πειραιώτες γι’ αυτά που είπε ο κόουτς της Μπέρνλι.

Ετσι, η Πειθαρχική της Επιτροπή θα ασχοληθεί με τον Ολυμπιακό μόνο για ρίψη αντικειμένων, για καπνογόνα που άναψαν στις εξέδρες, αλλά και παραβάσεις που αφορούν τον κανονισμό ασφαλείας (μπλοκαρισμένες σκάλες). Η Συνεδρίαση του αρμόδιου Οργάνου έχει οριστεί για τις 27 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: gazzetta.gr

The post Η έρευνα της UEFA δεν «καίει» τον Ολυμπιακό appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα