Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη στο Epsilon του Ιβάν Σαββίδη

19:42 13/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη δεν έμεινε πάρα λίγα 24ωρα χωρίς δουλειά, μετά την αποχώρησή της από τον Σκάι. Στην πραγματικότητα, απλώς τηρήθηκαν οι τύποι, πριν γίνει γνωστό ότι «μετακομίζει» στο νέο.

Χθες, λοιπόν, ανακοινώθηκε επισήμως η παραίτησή της από το κανάλι του Γιάννη Αλαφούζου και σήμερα επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις των αδελφών Ελματζιόγλου στην Παιανία, όπου θα στεγαστούν τα γραφεία και τα στούντιο του σταθμού του Ιβάν Σαββίδη. Από εκεί εξέπεμπε για πάνω από 10 χρόνια το Mega.

Η αλήθεια

είναι ότι η κυρία Μαραγκουδάκη είχε κλείσει την επόμενη δουλειά της πριν ακόμη φύγει από τον Σκάι. Οι σχέσεις της με την επικεφαλής του σταθμού Εύη Κουτσαυτάκη ήταν δύσκολες από την πρώτη στιγμή και όλα έδειχναν ότι θα υπάρξει «διαζύγιο». Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η πληροφορία ότι γίνονταν, χωρίς να το γνωρίζει, επαφές με τα στελέχη του Mega Λοϊζο Ξενόπουλο και Έλενα Κατραβά.

Πριν από την διευθύντρια Προγράμματος είχε αποχωρήσει ο διευθυντής Ενημέρωσης Σταμάτης Μαλέλης.

— Στη φωτογραφία Η κυρία Μαραγκουδάκη με τον Νίνο και Χρήστο Ελματζιόγλου, στις εγαταστάσεις της Παιανίας.

Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη στο Epsilon

The post Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη στο Epsilon του Ιβάν Σαββίδη appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα