ΕΡΤ: Ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα με Ακριβοπούλου-Τριανταφύλλου

18:40 13/12/2017 - Πηγή: Aixmi

«Μπαρούτι» μύριζε σήμερα το στούντιο της ΕΡΤ, στη διάρκεια της εκπομπής «Δεύτερη ματιά». Η Κατερίνα Ακριβοπούλου και η Έλλη Τριανταφύλλου διαφωνούσαν ανοιχτά σε σχεδόν όλα τα θέματα, με την πρώτη να υπεραμύνεται όλων των κυβερνητικών επιλογών και τη δεύτερη να εκφράζει ζωηρές αμφιβολίες.

Η ένταση ήταν εμφανής, ιδαίτερα από ένα σημείο και μετά, και κορυφώθηκε στο τέλος – χωρίς, ωστόσο, καμία από τους δυο να ανεβάσει ψηλά τους τόνους.

Η Κατερίνα Ακριβοπούλου χαρακτήρισε «ανοιχτή υπονόμευση της χώρας,

όχι απλώς της κυβέρνησης» τα σχόλια της ΝΔ για προβλήματα γραφειοκρατίας και φορολογίας σε όποιον θέλει να επενδύσει. Ενώ η συνάδελφός της μιλούσε για υπαρκτά προβλήματα, που δικαίως επισημαίνονται.

Ανάλογο ήταν το κλίμα και όταν συζητήθηκε το θέμα της off shore εταιρείας της Μαρέβας Μητσοτάκη. Η Έλλη Τριανταφύλλου επέμεινε πολύ στη διαρροή (στο σάιτ του Σύριζα) της πρόσκλησης στην κυρία Μητσοτάκη να καταθέσει στοιχεία για την περιουσιακή της κατάσταση, στα χρόνια που ήταν σε διάσταση με τον σύζυγό της. Τόνισε ότι αυτό ήταν το πρώτο στοιχείο που ενόχλησε τη ΝΔ, ενώ η συμπαρουσιάστριά της υπογράμμισε ότι το πρόβλημα ήταν αυτή καθεαυτή η κίνηση της Επιτροπής Θεμών της Βουλής να στείλει την επιστολή -την οποία, πάντως, ζήτησε ο ορκωτός ελεγκτής.

Πάλι καλά, θα πει κάποιος, αν σκεφτεί το πόσο μπαταρισμένη κυβερνητικά ήταν η προηγούμενη εκππομπή της κρατικής τηλεόρασης «Αίθουσα Σύνταξης».

The post ΕΡΤ: Ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα με Ακριβοπούλου-Τριανταφύλλου appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Αναζητήσεις
ακριβοπουλου και τριανταφυλλου τι συμβαινει;, κατερίνα ακριβοπούλου συζυγος
Τυχαία Θέματα