Γύρω όλοι αλλάζουνε… και η Μέρκελ μόνη μένει

12:06 5/12/2016 - Πηγή: Aixmi

Μετά την ανακοίνωση της παραίτησης του Ματέο Ρέντσι έπειτα από το αποτέλεσμα στο δημοψήφισμα της Ιταλίας, το twitter κατακλλύσρηκε από μία συγκεκριμένη φωτογραφία που αν και τραβήχτηκε τον Απρίλιο του 2016 σήμερα είναι πιο επίκαιρη από ποτέ. Η Μέρκελ περιτριγυρίζεται από τους Ντέβιντ Κάμερον, Μπαράκ Ομπάμα, Φρανσουά Ολάντ

και Ματέο Ρέντσι.

Ο Ντέιβιντ Κάμερον παραιτήθηκε μετά το δημοψήφισμα στη Βρετανία και την απόφαση για Brexit παραδίδοντας τα σκήπτρα στην Τερέζα Μέι.

Η προεδρία του Μπαράκ Ομπάμα έφθασε στο τέλος της και παραδίδει τον προεδρικό θώκο των ΗΠΑ στον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Φρανσουά Ολάντ ανακοίνωσε πως δεν θα διεκδικήσει την προεδρία της Γαλλίας στις εκλογές του 2017 και αποσύρεται από την πολιτική.

Ο Ματέο Ρέντσι παραιτήθηκε μόλςι τα ξημερώματα έπειτα από την επικράτηση του «όχι» στις μεταρρυθμίσεις του.

Τελικά η μόνη που μένει στη θρυλική αυτή πεντάδα των παραιτήσεων και αποχωρήσεων παραμένει η Άνγκελα Μέρκελ η οποία μπορει να έχει υποστεί ένα δημοσκοπικό πλήγμα λόγω προσφυγικού αλλά παραμένει ισχυρή και ακλόνητη στη θέση της καγκελαρίου για την οποία θα είναι υποψήφια και το 2017 διεκδικώντας εκ νέου την Καγκελαρία.

Οι χρήστες του Τwitter σχολιάζουν ακριβώς με αυτόν τον τρόπο τη συγκεκριμένη φωτό αναφέροντας ότι όλοι φεύγουν αλλά εκείνη παραμένει σταθερή…

Keywords
Τυχαία Θέματα