Γιούχα για Λεβέντη που τα ΄βαλε με Φώφη, Γιώργο, Σημίτη

21:54 16/3/2018 - Πηγή: Aixmi

Μπάχαλο τα έκανε όλα ο Βασίλης Λεβέντης στο ιδρυτικό συνέδριο τού Κινήματος Αλλαγής, επικρίνοντας ανοιχτά τη Φώφη Γεννηματά, τον Γιώργο Παπανδρέου αλλά και τον Κώστα Σημίτη, γεγονός που πυροδότησε την αντίδραση πολλών συνέδρων.

Μίλησε για τον δανεισμό του ΠΑΣΟΚ τα προηγούμενα χρόνια και κατηγόρησε την πρόεδρο τού κόμματος

για την απόφαση της να μην υπερψηφίσει το νόμο για την απλή αναλογική. Απευθυνόμενος προς τον Γιώργο Παπανδρέου τόνισε πως ήταν ο πρωθυπουργός που έβαλε τη χώρα στα Μνημόνια, ενώ για τον Κώστα Σημίτη σημείωσε πως ήταν ο πρωθυπουργός, που έβαλε την χώρα στο ευρώ με κακούς όρους.

Ο κ. Λεβέντης απαντώντας στις αποδοκιμασίες είπε προς τους συνέδρους πως δεν ήλθε στο Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής για να αποσπάσει χειροκροτήματα και έκλεισε την ομιλία του.

Σε απάντηση, το προεδρείο του Συνεδρίου και συγκεκριμένα, ο Γιάννης Κουτσούκος τόνισε πως το Κίνημα Αλλαγής είναι φιλόξενο κόμμα, ωστόσο, οι σύνεδροι δεν μπορούν να δέχονται προσβολές.

The post Γιούχα για Λεβέντη που τα ΄βαλε με Φώφη, Γιώργο, Σημίτη appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα