Ο διαιτητής που τίναξε στον αέρα το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, οφείλει εξηγήσεις

19:18 16/3/2018 - Πηγή: Aixmi

To πρωτάθλημα ποδοσφαίρου έχει τιναχτεί στον αέρα, μετά τα έκτροπα τής Τούμπας. Ο ΠΑΟΚ απειλείται με σκληρή τιμωρία, που μπορεί να αποδειχθεί και εξοντωτική. Ο πρόεδρός του Ιβάν Σαββίδης κινδυνεύει με αποκλεισμό από τα γήπεδα, που ενδέχεται να φτάσει και τα 5 χρόνια. Πράγμα που θα σημάνει στην πράξη και την ακύρωση τού ρόλου του ως θεσμικού εκπροσώπου τής ομάδας.

Θα περίμενε, λοιπόν, κανείς το ελάχιστο από τον διαιτητή τού ντέρμπι με την ΑΕΚ. Να πάει στο αθλητικό δικαστήριο

και να απαντήσει στα ερωτήματα όλων των πλευρών. Ήταν ο άνθρωπος που πήρε τις αποφάσεις στο γήπεδο, αλλά και στα αποδυτήρια αργότερα, ήταν εκείνος που με τα μπρος πίσω του προκάλεσε τις εκρηκτικές αντιδράσεις, με κορυφαία την απολύτως απαράδεκτη ενέργεια τού Ιβάν Σαββίδη να μπει στον αγωνιστικό χώρο με το όπλο στη ζώνη του.

Ο Καμίνης πρώτα έδειξε γκολ στο 89΄, 5 λεπτά αργότερα (αφού πολιορκήθηκε από παίκτες τής ΑΕΚ και διαβουλεύτηκε με τον επόπτη) το ακύρωσε και 2 ώρες αργότερα το κατακύρωσε. Και δεν ήταν μόνο αυτό. Κάλεσε στις 11 το βράδι τους ποδοσφαιριστές να βγούν στο γήπεδο για να παίξουν τα 3-4 λεπτά των καθυστερήσεων. Η ΑΕΚ, όμως, αρνήθηκε. Οπότε διέκοψε οριστικά το παιχνίδι, επιρρίπτοντας την ευθύνη στον ΠΑΟΚ.

Κατά τη γνώμη μου υπάρχει κραυγαλέο παράδοξο. Ο διαιτητής θα μπορούσε να διακόψει οριστικά το ματς, όταν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Σαββίδης και οι ομάδες -μαζί με το διαιτητικό τρίο- έτρεξαν στα αποδυτήρια. Τότε, προφανώς, θα έπρεπε να μιλήσει για υπαιτιότητα τού ΠΑΟΚ. Ωστόσο, δεν έκανε αυτό. Μετά από δυο ώρες ζήτησε να συνεχιστεί το παιχνίδι και η ΑΕΚ απάντησε αρνητικά, με το επιχείρημα ότι οι παίχτες είχαν φοβηθεί. Αν ο διαιτητής συμφωνούσε ότι οι συνθήκες δεν επέτρεπαν τη συνέχιση τού ματς, δεν θα έπρεπε να ζητήσει καν να παιχτούν οι καθυστερήσεις. Από τη στιγμή που κάλεσε τούς ποδοσφαιριστές να ξαναβγούν στο γήπεδο, είχε αξιολογήσει πως αυτό μπορούσε να γίνει. Άρα, όφειλε να διακόψει το ματς με υπαιτιότητα τής ΑΕΚ.

Καταλαβαίνω ότι είναι άνθρωπος και φοβήθηκε. Εκείνο που, επίσης, καταλαβαίνω είναι ότι τα έκανε μαντάρα. Οφείλει, λοιπόν, να πάει στο δικαστήριο και να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα, ώστε να υπάρξει η κατά το δυνατόν δικαιότερη κρίση.

Ο διαιτητής που τίναξε στον αέρα το ματς ΠΑΟΚ-ΑΕΚ οφείλει εξηγήσεις

The post Ο διαιτητής που τίναξε στον αέρα το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, οφείλει εξηγήσεις appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα