Φρουζής-Νοvartis: Έβλεπα και κυβέρνηση και αντιπολίτευση

18:24 16/3/2018 - Πηγή: Aixmi

Δημόσια παρέμβαση έκανε πριν από λίγο ο Κων/νος Φρουζής, πρώην ισχυρός άνδρας τής Νοvartis. Δήλωσε πως είχε συναντήσεις με στελέχη τής κυβέρνησης και τής αντιπολίτευσης, με την ιδιότητα τού προέδρου του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος, χωρίς να υπάρχει σε αυτές τίποτα το επιλήψιμο. Για μια ακόμη φορά δε, σημείωσε πως είναι στη διάθεση τής Προανακριτικής Επιτροπής για όποιες διευκρινίσεις χρειαστούν.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Με αφορμή δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, σχετικά

με συναντήσεις μου με πολιτικά πρόσωπα, δηλώνω τα ακόλουθα:

​Στο πλαίσιο της θεσμικής ιδιότητάς μου, αυτής του προέδρου του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος, είχα συναντήσεις με παράγοντες της πολιτικής ζωής, που ανήκαν τόσο στην Κυβέρνηση όσο και στην Αντιπολίτευση.

Οι συναντήσεις αυτές, ως αποκλειστικό αντικείμενο είχαν τα θέματα του φαρμάκου και γενικότερα της Υγείας στη Χώρα μας.

Αυτονόητο είναι ότι είμαι στη διάθεση της Προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής, ενώπιον της οποίας επιθυμώ να καταθέσω, μεταξύ άλλων και για τις συναντήσεις αυτές, οι οποίες ουδέν το επιλήψιμο είχαν, σε αντίθεση με όσα αβάσιμα διατυπώνονται».

Φρουζής-Νοvartis: Έβλεπα και κυβέρνηση και αντιπολίτευση

The post Φρουζής-Νοvartis: Έβλεπα και κυβέρνηση και αντιπολίτευση appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα