Γιος πρώην Έλληνα βουλευτή και δύο αστυνομικοί στο κύκλωμα κοκαΐνης

10:02 15/10/2018 - Πηγή: Aixmi

Έντεκα άτομα φέρεται να εμπλέκονται σε κύκλωμα κοκαΐνης που εξαρθρώθηκε από την ΕΛΑΣ εκ των οποίων έχουν συλληφθεί εννέα άτομα ενώ στο κύκλωμα πρωτεύοντα ρόλο έπαιζαν δύο αστυνομικοί.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες που έχει ενεργή συμμετοχή στο κύκλωμα κατοχής, διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών είναι και γιος πρώην βουλευτή και ευρωβουλευτή, όπως γράφει ο «Ελεύθερος Τύπος», ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο πατέρας του συλληφθέντα

ανήκε στο ΠΑΣΟΚ επί Ανδρέα Παπανδρέου και είχε εκλεγεί στο παρελθόν βουλευτής και ευρωβουλευτής στα Τρίκαλα.

Οι αρχές διερευνούν πλέον τον ακριβή ρόλο του στην οργάνωση. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η σύλληψή του έγινε μέσα σε σπίτι όπου έγινε έφοδος ενώ βρισκόταν εκεί με τον φερόμενο αρχηγό του κυκλώματος, ο οποίος ωστόσο κατάφερε να διαφύγει.

Όσον αφορά στους δύο αστυνομικούς που συνελήφθησαν, ο ένας υπηρετεί στα Γρεβενά και ο άλλος σε υπηρεσία στην Ασφάλεια Αττικής όπου μετατέθηκε πρόσφατα στην υπηρεσία πεζών περιπολιών, αλλά δεν πραγματοποιήθηκε ακόμη η μετάθεση λόγω αναρρωτικής άδειας.

Ο δεύτερος αστυνομικός, ο οποίος κατάγεται από την Θεσσαλία και υπηρετεί στα Γρεβενά, απολογήθηκε κατά τη διάρκεια της προανάκρισης και αφέθηκε ελεύθερος καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο.

Αναζητείται ακόμη ένας Αλβανός, ο οποίος φέρεται και ως αρχηγός του κυκλώματος. Στη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, έχουν βρεθεί ποσότητες ναρκωτικών και όπλα, σε σπίτι στα βόρεια της Αττικής.

The post Γιος πρώην Έλληνα βουλευτή και δύο αστυνομικοί στο κύκλωμα κοκαΐνης appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα