Τα ζώδια της Δευτέρας 15ης Οκτωβρίου 2018

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD*

Παρθένοι, η έντονη συναισθηματική σας φόρτιση, σας απομακρύνει από νέες κινήσεις και αποφάσεις. Αιγόκεροι, δείξτε την σοβαρότητα που απαιτείται, σε θέματα παρασκηνίων, αποφεύγοντας όμως αρνητικές σκέψεις.

ΚΡΙΟΣ

Η αισιοδοξία και η έντονη αυτοπεποίθησή σας, εντείνουν την εσωτερική σας δύναμη. Οι αποφάσεις σας, είναι γεμάτες τόλμη και μπορούν να σας ανοίξουν τον δρόμο της επιτυχίας. Η μέρα, είναι κατάλληλη για την επαναδιαμόρφωση των σχέσεών σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, θέματα που αφορούν δημόσιες υπηρεσίες και εκκρεμότητες

του παρελθόντος, θα τραβήξουν την προσοχή σας και θα μειώσουν τον ελεύθερο χρόνο σας. Προσπαθήστε να βρεθείτε με φίλους και να χαλαρώσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η συμπεριφορά σας, απέναντι στους συναδέλφους σας, πρέπει να βρει την ανάλογη απήχηση, ώστε να προβείτε στις κατάλληλες συνεργασίες. Γι’ αυτό εξετάστε κάθε κίνηση που θέλετε να κάνετε. Μια εσωτερική παρόρμηση, μπορεί να βοηθήσει σήμερα να δείξετε ευκολότερα τα συναισθήματά σας, στον σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα, σήμερα θα σας απορροφήσουν αρκετά και θα μειώσουν την δράση σας, σε όσα θέλετε να προχωρήσετε. Αφήστε να περάσει ήρεμα η μέρα, αποφύγετε αποφάσεις και δώστε την ενέργειά σας, σε ζητήματα που σήμερα την απαιτούν.

ΛΕΩΝ

Τα επαγγελματικά σας, σήμερα, απαιτούν καθαρότητα σκέψης και εσείς βρίσκεστε στην ανάλογη ετοιμότητα, γι’ αυτό. Τα σχέδια σας, είναι αρκετά δυναμικά για να σας φτάσουν στο θεμιτό σας αποτέλεσμα. Η συμπεριφορά σας και το θάρρος, σας κάνουν να ξεχωρίζετε από το σύνολο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η συναισθηματική σας αστάθεια, μπορεί να έχει την ικανότητα να σας αποτρέψει από ενέργειες που καθορίζουν την γρήγορη ανάπτυξή σας. Όσο και να σας επιβραδύνει η ψυχολογία σας, το σημαντικότερο είναι να την διατηρείτε στην κατάλληλη ισορροπία. Μείνετε λοιπόν στο σπίτι και βάλτε τις επιθυμίες σας, σε μία σειρά.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα, μπορεί να δείχνει μία κινητικότητα, αλλά δεν σας βοηθάει να κτίσετε καλές βάσεις για τις επιθυμίες σας. Μην επιμείνετε στην ενεργοποίηση των σχεδίων σας, διότι μπορεί να μην αποκτήσουν την ικανότητα της διάρκειας. Συλλέξτε ότι στοιχείο σας είναι απαραίτητο και επεξεργαστείτε το παράλληλα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία προσωπική επιτυχία σας, πηγάζει από την λάμψη που εκπέμπετε στο γύρω περιβάλλον. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και προχωρήσετε τις καινοτόμες ιδέες σας, χωρίς ενδοιασμούς. Μία ζεστασιά και θαλπωρή, θα αισθανθείτε στις σχέσεις σας, εφόσον οι εντάσεις φροντίσετε να απουσιάζουν από το προσκήνιο, κρατώντας ήρεμη στάση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ένταση και η ανησυχία που μπορεί να νιώθετε, δεν καλύπτεται με παρορμητικές συμπεριφορές και προκαλεί μία δυσμενή επικοινωνία με τους γύρω σας. Προσπαθήστε να συγκρατηθείτε και να διατηρήσετε σε ισορροπία την ψυχολογία σας, είναι ο μόνος τρόπος να αποφύγετε διενέξεις με τους γύρω σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Συγκρατήστε τις αρνητικές σκέψεις και δείτε την πραγματικότητα, μέσα από μία ρεαλιστική εικόνα, αυτό θα σας βοηθήσει να στραφείτε σε πιο αισιόδοξες σκέψεις. Τα παρασκήνια που μπορεί να υπάρξουν, θα απαιτήσουν συγκεντρωμένη την σκέψη σας. Η ικανότητα να ανταπεξέλθετε, είναι περισσότερη από όσο φαντάζεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα, είστε πιο ξεκάθαροι και μπορείτε να προχωρήσετε με περισσότερη ευχέρεια τα σχέδιά σας και να κάνετε πράξη, όσα επιθυμείτε. Ίσως μία βοήθεια υπάρξει στο δρόμο σας, που θα είναι απρόσμενη και θα σας ξαφνιάσει. Συμφιλιωθείτε με τους γύρω σας και παράλληλα, προσπαθήστε να τους δείξετε τον τρόπο, που μπορείτε να συμβαδίσετε μαζί τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Στον επαγγελματικό σας τομέα, τα πράγματα οδεύουν όπως τα έχετε σχεδιάσει. Έχουν την κατάλληλη δυναμική, για να σας οδηγήσουν στην επιτυχία, αλλά εσείς από την δική σας πλευρά, θα πρέπει να μην εθελοτυφλείτε σε πράγματα που σας πλαισιώνουν. Στη προσωπική σας ζωή, ίσως χρειαστεί περισσότερη προσπάθεια για να αναγνωριστούν οι θυσίες που έχετε κάνει.

*Πρόεδρος του Κέντρου «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα