Πολάκης: Θα κερδίσουμε τις εκλογές αν βάλουμε κάποιους φυλακή

09:22 15/10/2018 - Πηγή: Aixmi

«Πυρά» κατά της Δικαιοσύνης εξαπέλυσε εκ νέου ο Παύλος Πολάκης μιλώντας στην κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας κατήγγειλε συνειδητή προσπάθεια καθυστέρησης κάποιων διαδικασιών καλώντας σε επιτάχυνσή τους.

«Στη Συνταγματική Αναθεώρηση που θα γίνει, πρέπει να συμπεριληφθεί και η κατάργηση του προληπτικού ελέγχου από τη Δικαιοσύνη. Θα πρέπει κάποια να επιταχύνονται. Γιατί υπάρχει προανάκριση και κύρια ανάκριση; Έτσι είναι έξω ο Λοβέρδος». Σε άλλο σημείο υπογράμμισε: «Έχουμε

μπροστά μας τρεις εκλογικές αναμετρήσεις. Τις εκλογές θα τις κερδίσουμε εάν κάνουμε αναδιανομή του πλούτου προς όφελος της εργαζόμενης φτωχής πλειοψηφίας, εάν δεν κόψουμε τις συντάξεις, εάν αυξήσουμε το βασικό μισθό, εάν υλοποιήσουμε όσα εξήγγειλε ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ» και συμπλήρωσε:

«Θα κερδίσουμε αν βάλουμε κάποιους φυλακή. Πρέπει να επιταχύνει η Δικαιοσύνη. Υπάρχει συνειδητή προσπάθεια καθυστέρησης κάποιων διαδικασιών. Αν δεν σπάσει αυτή η ιστορία δεν παίρνουμε πραγματική εξουσία σ’ αυτή τη χώρα»αι πρόσθεσε: «Θα κερδίσουμε τις εκλογές αν βάλουμε κανέναν φυλακή».

Σχολιάζοντας την ενδοκυβερνητική κρίση που έχει ξεσπάσει με τον Πάνο Καμμένο σημείωσε ότι: «Με τον Καμμένο συμφωνήσαμε να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια, όχι να γίνουμε ιδεολογικά αδέλφια».

The post Πολάκης: Θα κερδίσουμε τις εκλογές αν βάλουμε κάποιους φυλακή appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα