Γιάννης Μπουτάρης: Ανάπηρη η Ελλάδαν αν κλείσει το Mega

20:31 14/1/2018 - Πηγή: Aixmi

«Η Ελλάδα θα μείνει ανάπηρη χωρίς το Mega«, είπε ο Γιάννης Μπουτάρης, μιλώντας στην έκτακτη ενημερωτική εκπομπή που παρουσίασαν απόψε ο Αντώνης Φουρλής, ο Μιχάλης Ιγνατίου και ο Αντώνης Καλκαβούρας.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης τόνισε ότι το άλλοτε μεγάλο κανάλι έδινε καθημερινά τροφή για σκέψη στους Έλληνες επί τρεις δεκαετίες και διαμόρφωνε τις εξελίξεις.

Ανάλογη ήταν η άποψη και

του συνθέτη Δημήτρη Παπαδημητρίου, ο οποίος είχε φτιάξει τα πρώτα σήματα του Mega, πριν ακόμη βγει στο τηλεοπτικό αέρα το 1989, και είχε συνθέσει τη μουσική σε πάνω από 10 σήριαλ. Υπογράμμισε ότι κατά τη γνώμη του η υπόθεση δεν έχει κλείσει και ευχήθηκε να βρεθεί κάποια λύση, ώστε το κανάλι να διεκδικήσει την αδιάθετη έβδομη θέση.

Ο Μιχάλης Ιγνατίου κάλεσε τους μεγαλομετόχους Βαρδινογιάννη και Μαρινάκη να ξαναδούν το όλο θέμα. Αν αποφασίσουν διαφορετικά -είπε- ας επιτρέψουν σε κάποιο άλλο επιχειρηματικό σχήμα να πάρουν τη συμφωνία που έχει επιτευχθεί με τις τράπεζες.

Γιάννης Μπουτάρης: Ανάπηρη η Ελλάδαν αν κλείσει το Mega

The post Γιάννης Μπουτάρης: Ανάπηρη η Ελλάδαν αν κλείσει το Mega appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα