Ηθοποιός καταγγέλλει ότι ξυλοκοπήθηκε από ηθοποιό μέσα στο θέατρο

18:11 14/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Θύμα ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε η ηθοποιός Σοφία Παυλίδου από τον συνάδελφό της Μάνο Παπαγιάννη, μέσα στο καμαρινι της στο θέατρο «Χυτήριο», το βράδυ της Πέμπτης.

«Ο Μάνος ήταν ξυπόλητος και δεν τον άκουσα να έρχεται… ξαφνικά κλωτσάει την πόρτα του καμαρινιού μου και, πριν προλάβω να αντιδράσω, βρίζοντάς με με έπιασε από το λαιμό βίαια και με πέταξε πίσω, με αποτέλεσμα να πέσω στον νεροχύτη του καμαρινιού και να χτυπήσω στην πλάτη», λέει, και συμπληρώνει ότι πήγε αμέσως στο νοσοκομείο όπου και

της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες. O γιατρός που την εξέτασε στα επείγοντα του Ασκληπιείου Βούλας γνωμάτευσε ότι έχει κάκωση – θλάση γαστροκνημιαίου μυ και κάκωση στην οσφυική μοίρα.

Γιατί όλα αυτά; Φαίνεται πως είχαν συμφωνήσει να πει κάποια συγκεκριμένη ατάκα η Σοφία Παυλίδου, στην παράσταση, αλλά εκείνη το ξέχασε. Το αποτέλεσμα ήταν να της ζητήσει μετά τον λόγο ο Παπαγιάννης.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης, που συμμετέχει στο θεατρικό σχήμα, επιβεβαίωσε το την επίθεση του Παπαγιάννη, μιλώντας στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» του Μένιου Φουρθιώτη (στο Epsilon).

Ηθοποιός ξυλοκόπησε ηθοποιό μέσα στο θέατρο…

The post Ηθοποιός καταγγέλλει ότι ξυλοκοπήθηκε από ηθοποιό μέσα στο θέατρο appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα