Αυτή είναι η επιστολή παραίτησης του Κώστα Ζουράρι

20:24 14/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Την επιστολή παραίτησης του Κώστα Ζουράρι προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα έδωσε στη δημοσιότητα η «Εφημερίδα των Συντακτών»

Όπως αναφέρει χαρακτηριστκά στην επιστολή του:

Ερίδματε (σσ καλοδομημένε) πρωθυπουργέ και σύντροφε υποβάλλω σήμερα 14.1.2018 την από την θέση του υφυπουργού επί της παιδείας παραίτησίν μου, η οποία διευκολύνει, ως εικός την κυβερνητική αλληλεγγύη και, συνάμφω το πολιτικό μου αυτεξούσιον. Μετά της προσηκούσης τιμής, Κώστας Γ. Ζουράρις

Πληροφορίες αναφέρουν

πως μετά τις προκλητικές δηλώσεις του Κώστα Ζουράρι, προκλήθηκε σάλος στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με βουλευτές να απειλούν ότι θα καταψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο.

Αυτό ήταν που έπαιξε καταλυτικό ρόλο και οδήγησε στο τηλεφώνημα του Πάνου Καμμένου στον Κώστα Ζουράρι, ζητώντας του να παραιτηθεί. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επικοινώνησε τηλεφωνικά και με τον Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με κυβερνητικό αξιωματούχο, ο Πρωθυπουργός θα λάβει σχετικές αποφάσεις, μετά την ψήφιση του Πολυνομοσχεδίου στη Βουλή, το βράδυ της Δευτέρας. Το γεγονός αυτό έχει ήδη «φουντώσει» τα σενάρια για επίσπευση του ανασχηματισμού, που αναμενόταν μετά το κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης.

The post Αυτή είναι η επιστολή παραίτησης του Κώστα Ζουράρι appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα