Γερμανία: 15χρονος Αφγανός μαχαίρωσε το πρώην κορίτσι του

17:08 28/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Ασυνόδευτος ανήλικος πρόσφυγας, που έφτασε στη Γερμανία την άνοιξη του 2016, είναι ο 15χρονος Αφγανός που μαχαίρωσε και σκότωσε μια συνομήλική του Γερμανίδα, σε σούπερ μάρκετ της πόλης Κάντελ, στη Ρηνανία-Παλατινάτο. Σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές, οι δύο έφηβοι διατηρούσαν δεσμό, τον οποίο διέκοψε η κοπέλα πριν από λίγες εβδομάδες.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, ο νεαρός, μετά τη διακοπή της σχέσης, είχε απειλήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι θα «τακτοποιήσει» την πρώην φίλη του, ενώ οι γονείς της είχαν προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία σε βάρος

του.

Ο 15χρονος ήταν ήδη γνωστός στις Αρχές, από συμμετοχή του σε συμπλοκή στο σχολείο του.

Χθες οι δύο έφηβοι συναντήθηκαν τυχαία στον δρόμο. Ο νεαρός ακολούθησε την κοπέλα και αφού διαπληκτίστηκαν, της επιτέθηκε με μαχαίρι και της κατάφερε πολλαπλά τραύματα. Το κορίτσι υπέκυψε λίγο αργότερα στα τραύματά της στο νοσοκομείο, ενώ ο δράστης συνελήφθη από περαστικούς, οι οποίοι τον παρέδωσαν στις αρχές.

The post Γερμανία: 15χρονος Αφγανός μαχαίρωσε το πρώην κορίτσι του appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα