Γεωργιάδης: Όσοι σχεδίασαν την επίσκεψη Ερντογάν, το μετάνιωσαν

10:12 10/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Τόσο για την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάλη να “αποκλείσει” από κάθε υπουργικό και πολιτειακό αξίωμα την Ντόρα Μπακογιάννη και άλλα μέλη της οικογένειάς του όσο και για την επίσκεψη Ερντογάν μίλησε σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να στείλει ένα μήνυμα στην πολιτική ζωή ότι μπαίνουν κάποιες συγκεκριμένες αρχές να μην προέρχονται από την ίδια οικογένεια, πρόσωπα στην κυβέρνηση» σημείωσε αναφερόμενος στην απόφαση Μητσοτάκη και πρόσθεσε: «Δεν μπορεί η εξουσία να ασκείται από τα ίδια πρόσωπα, ωστόσο, δεν μπορεί να είναι κριτήριο επιλογής εισόδου ή εξόδου σε ένα ψηφοδέλτιο το αν είναι κάποιος γόνος ή δεν είναι».

Σχετικά με την επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε ότι «το ταξίδι σχεδιάστηκε εντελώς πρόχειρα» και εκφράζει την άποψη ότι «όσοι το σχεδίασαν έχουν ήδη μετανιώσει».

The post Γεωργιάδης: Όσοι σχεδίασαν την επίσκεψη Ερντογάν, το μετάνιωσαν appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Aixmi