«Αρένα» το Δημοτικό Συμβούλιο Μάνδρας-Πιάστηκαν στα χέρια

00:28 10/12/2017 - Πηγή: Aixmi

Νέα ένταση και μικροεπεισόδια σημειώθηκαν ανάμεσα στους δημοτικούς συμβούλους των παρατάξεων στο Δημοτικό Συμβούλιο της Μάνδρας, όταν ένας από τους αντιπολιτευόμενους συμβούλους κινήθηκε εναντίον του γενικού γραμματέα, Στάθη Ραγκούση «τινάζοντας» τη συνεδρίαση στον «αέρα», με συμβούλους να πιάνονται στα χέρια.

Οι κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι πήγαν στον Δήμο για να ενημερωθούν σχετικά με τα αντιπλημμυρικά έργα, πότε θα αρχίσουν και πότε θα ολοκληρωθούν και παρενέβησαν στη διαδικασία, ζητώντας εξηγήσεις

από τη δημοτική αρχή.

Όταν πληροφορήθηκαν ότι η συνεδρίαση αναβάλλεται για άλλη μια φορά λόγω έλλειψης απαρτίας, τα αίματα άναψαν και οι κάτοικοι άρχισαν να φωνάζουν ότι ο δήμος τους εξαπατά και παίζει παιχνίδια εις βάρος τους. Ένα θέμα που αποτέλεσε επίσης πεδίο έντασης ήταν ότι τα περίπτερα που καταστράφηκαν από τη θεομηνία δεν θα μπορέσουν να επαναλειτουργήσουν για τους επόμενους έξι μήνες.

Τα πράγματα δεν άργησαν πολύ να ξεφύγουν και οι δημοτικοί σύμβουλοι πιάστηκαν στα χέρια.

Το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha

The post «Αρένα» το Δημοτικό Συμβούλιο Μάνδρας-Πιάστηκαν στα χέρια appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα