Φόβοι ότι ο Μάικλ Κέιν πεθαίνει από καρκίνο: Ξέρω ότι οι μέρες μου είναι μετρημένες

11:33 20/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Φανερά αδυνατισμένος είναι ο Μάικλ Κέιν ο οποίος έκοψε το κάπνισμα και το αλκοόλ και ακολουθεί πλέον υγιεινή διατροφή, κάτι που πυροδοτεί τις ανησυχίες για την κατάσταση της υγείας του.

Σε δηλώσεις του στη βρετανική Sun, ο Σερ Μάικλ Κεν εξέφρασε τον φόβο του ότι πεθαίνει από καρκίνο και πως τελειώνουν οι μέρες του στη γη, ενώ παράλληλα εξέφρασε την ελπίδα να προλάβει να δει τα εγγόνια του να μεγαλώνουν.

«Ξέρω πως οι μέρες μου είναι μετρημένες κι αυτό είναι η μεγαλύτερη έγνοια μου. Έπρεπε να κόψω το ποτό

και πάντα μελετώ τι είναι καλύτερο στη θεραπεία κατά του καρκίνου, οπότε τρώω το ένα ή το άλλο ή δνε κάνω συγκεκριμένα πράγματα. Μπορεί να πεθάνω ακόμη και τώρα που μιλάω αλλά ξέρεις, έχασα 16 κιλά απλώς και μόνο γιατί θέλω να βλέπω τα εγγόνια μου. Είναι δίδυμα έξι ετών και ένα αγόρι επτά. Θα ήθελα να δω το αγόρι να φθάνει τα 17 του χρόνια» είπε στη Sun.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έχει δύο κόρες, τη Νατάσα και την Ντομινίκ. Έκοψε από το διατροφολόγιό του το αλάτι, τη ζάχαρη και τη γλουτένη αν και του λείπουν τα σάντουιτς με μπέικον.

Στις δηλώσεις του εξαίρει τη σύζυγό του Σακίρα που τον έσωσε από τις καταχρήσεις και έναν καταστροφικό τρόπο ζωής πριν από μία δεκαετία. «Χωρίς εκείνη θα είχα πεθάνει πριν από καιρό. Συνήθιζα να πίνω ένα μπουκάλι βότκα τη μέρα και να καπνίζω άπειρα τσιγάρα«.

Keywords
Τυχαία Θέματα