Αιχμές Ρέμου κατά του Survivor – Πτήση στις θεαματικότητες με 66.5% (ΒΙΝΤΕΟ)

10:21 20/3/2017 - Πηγή: Aixmi

Αναφερόμενος στην ερμηνεία της Veronica Cynthia Zietara στο «My kind of love» και το ποσοστό 82% που συγκέντρωσε στο live του Rising Star, ο Αντώνης Ρέμος μίλησε με τα θερμότερα λόγια για τη νεαρή τραγουδίστρια ενώ της μετέφερε και μήνυμα από τη Μαρινέλλα.

Και δεν παρέλειψε να αφήσει σαφείς αιχμές για το Survivor που προβαλλόταν απέναντι από το Rising Star

λέγοντας με νόημα: «…για άλλη μια φορά λυπάμαι γιατί αυτό το ποσοστό είναι πολύ μικρό για αυτή την ερμηνεία που έκανες και θεωρώ ότι μάλλον πάλι υπάρχει ένα κυνηγητό πίσω από ένα χάμπουργκερ ή πίσω από μια τυρόπιτα, αλλά θα φύγει κι αυτό θα τελειώσει και θα ξαναεπιστρέψουμε στη μουσική. Εδώ είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή και το ξαναλέω και σήμερα, ότι συμμετέχω στο πιο όμορφο μουσικό talent show της χώρας και όχι μόνο και το πιο κλασάτο και το πιο στυλάτο, με τις ωραιότερες φωνές. Και είμαστε περήφανοι για αυτή την τηλεόραση που κάνουμε. Είπαμε όλα καλά, αλλά κάποια πράγματα πρέπει να ξεχωρίζουν».

Οι χθεσινές τηλεοπτικές αερομαχίες είχαν νικητή για μια ακόμα φορά το Survivor με ποσοστό 37,2% στο σύνολο και 54,8% στο δυναμικό κοινό. Το reality του ΣΚΑΪ εκτοξεύθηκε στις ηλικίες 15-44 ακόμα και στο 66,5%! Απέναντι, το Rising Star υποχώρησε κι άλλο και συγκέντρωσε στο γενικό 21,9% και στο δυναμικό μόλις 17,3%! Το χάσμα μεταξύ των δύο ξεπερνά κάποιες στιγμές και τις 50 μονάδες, όπως γράφει το zappit.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα