Έξαλλος ο Τσίπρας με τα κανάλια -Φίλης στον Σκάι: Είστε σφηκοφωλιά…

00:02 10/7/2015 - Πηγή: Aixmi

Η ηγεσία του Σύριζα έχει στοχοποιήσει όλους τους ιδιωτικούς σταθμούς, κατηγορώντας τους για μονομερή στάση την εβδομάδα πριν από το δημοψήφισμα. Σχεδιάζει, λοιπόν, την άμεση αδειοδότηση των συχνοτήτων -αμέσως μετά την επίτευξη συμφωνίας με τους δανειστές.

Την οργή του Αλέξη Τσίπρα μεταφέρει καθημερινά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Σύριζα Νίκος Φίλης, ως προσκεκλημένος εκπομπών αυτών των σταθμών.
Το

πρωί της Πέμπτης ήταν καλεσμένος στην Πρωινή Γραμμή του Σκάι. Εκεί ο Βασίλης Λυριτζής και ο Δημήτρης Οικονόμου τον άκουσαν εμβρόντητοι να τους αποκαλεί «σφηκοφωλιά», δυο φορές.

«Είστε σφηκοφωλιά κατά της Δημοκρατίας εδώ μέσα», τους φώναζε. Και όταν εκείνοι διαμρτυρήθηκαν, απάντησε «δεν εννοώ τους δημοσιογράφους».

Ποιους εννοούσε, λοιπόν; Προφανώς την ιδιοκτησία του Σκάι -σφού ξεκαθάρισε ότι δεν αναφερόταν στους δημοσιογράφους.

Το ίδιο βράδι ήταν προσκεκλημένος στο δελτίο του Μega. Εκεί βρήκε αφορμή τον τίτλο που έγραφε «Συμφωνία ή Grexit»; Και ξέσπασε: «Είναι δημοσιογραφία αυτή; Είναι δημοσιογραφία»;

Τρέμη και Ευαγγελάτος προσπαθούσαν να του εξηγήσουν ότι είναι δουλειά των δημοσιογράφων να βάζουν τους τίτλους και εκείνος απαντούσε: «Και εμένα είναι δικαίωμά μου να κρίνω».

«Βεβαίως να κρίνετε, αλλά όχι να χαστουκίζετε», σχολίασε ο Νίκος Ευαγγελάτος…

Keywords
Τυχαία Θέματα