Έξαλλος ο Σαμαράς με τον Κεφαλογιάννη για τον Κασιδιάρη

15:37 14/3/2013 - Πηγή: Aixmi

Εντονότατη είναι η δυσφορία στο Μέγαρο Μαξίμου για τον Μανόλη Κεφαλογιάννη, μετά την απόφασή του χθες να πει «όχι» στην άρση της ασυλίας του Ηλία Κασιδιάρη για το τηλεοπτικό «μπουκέτο» στη Λιάνα Κανέλλη.

Έντονα ενοχλημένος φέρεται να είναι και ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος δέχθηκε το «χτύπημα»

από το νούμερο 2 της Συγγρού, λίγη ώρα αφότου ο ίδιος είχε εξαπολύσει επίθεση κατά της άκρας Αριστεράς και της άκρας Δεξιάς, σε ομιλία του σε ημερίδα της ΟΝΝΕΔ με θέμα τη βία των άκρων.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι συζητήθηκε σοβαρά ακόμη και το ενδεχόμενο αποπομπής του Μανώλη Κεφαλογιάννη από τη θέση του γραμματέα του κόμματος, όμως, επικράτησε η άποψη «να μείνει μέχρι να φύγει», αφού, ούτως ή άλλως, το κόμμα πορεύεται προς συνέδριο τον Ιούνιο, οπότε και θα εκλεγεί νέος γραμματέας.

Ήδη, μάλιστα, συζητούνται και τα ονόματα των πιθανών διαδόχων του, με φαβορί ως αυτήν την ώρα να προβάλλει ο νεαρός πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Προς ώρας, η ΝΔ επέλεξε να αδειάσει μεγαλοπρεπώς τον Κεφαλογιάννη, ο οποίος ήταν και ο μόνος από τους τρεις γαλάζιους βουλευτές που υποστήριξε και αιτιολόγησε την κίνησή του, σε αντίθεση με τους συναδέλφους του που «δεν κατάλαβαν», «δεν είδαν», «νόμιζαν ότι…»

Keywords
Τυχαία Θέματα