Εύβοια: Ελεύθερος ο 30χρονος που παρέσυρε και σκότωσε την έγκυο αρραβωνιαστικιά του

13:42 7/8/2017 - Πηγή: Aixmi

Στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας ο 30χρονος ο οποίος το μεσημέρι της Κυριακής παρέσυρε και σκότωσε κατά λάθος την 31χρονη έγκυο αρραβωνιαστικιά του, στην πυλωτή του σπιτιού τους.

Ο 30χρονος αφέθηκε ελεύθερος ενώ σύμφωνα με το eviazoom.gr διαπιστώθηκε ότι δεν ήξερε να οδηγεί, ενώ δεν διέθετε και δίπλωμα οδήγησης.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις και το πόρισμα της Ασφάλειας Χαλκίδας, η 31χρονη του ζήτησε να μετακινήσει το αυτοκίνητο στην πυλωτή, καθώς

ήθελε να απλώσει τα ρούχα και το όχημα την εμπόδιζε.

Την ίδια ώρα μέλη της οικογένειας της άτυχης εγκύου καταγγέλλουν πως το ασθενοφόρο έφτασε με καθυστέρηση περίπου μιας ώρας, παρά το γεγονός ότι το σπίτι στο οποίο συνέβη το μοιραίο περιστατικό απέχει μόλις 4 χιλιόμετρα από την Χαλκίδα.

Το χρονικό της τραγωδίας

Η 32χρονη εγκυμονούσα καθόταν σε μια καρέκλα στην πυλωτή του σπιτιού τους στην Έξω Παναγίτσα Χαλκίδας. Κάποια στιγμή ο 31χρονος αγαπημένος της πήγε να μετακινήσει το αυτοκίνητό της. Το αυτοκίνητο παρέσυρε την 32χρονη όπως καθόταν στην καρέκλα και την έριξε κάτω.

Η 31χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της, όπως και του εμβρύου που κυοφορούσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τέλος του μήνα επρόκειτο να παντρευτούν με πολιτικό γάμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα