Ετοιμάζει πρόταση 35 εκατ ευρώ για την ΠΑΕ ΠΑΟ ο Γιαννακόπουλος

20:28 28/5/2018 - Πηγή: Aixmi

Πρωτοβουλία για την απόκτηση τής ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την Γιάννη Αλαφούζο φαίνεται ότι σχεδιάζει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Όπως μετέδωσε ο Κώστας Γκόντζος στο spordog.gr, προτίθεται να καταθέσει πρόταση αγοράς των μετοχών της πράσινης ΠΑΕ προσφέροντας 35 εκατ. ευρώ στον Γιάννη Αλαφούζο.

Όλα θα εξαρτηθούν από την προώθηση τού σχεδίου «Athens Alive» για το Ολυμπιακό Στάδιο, οι προοπτικές τού

οποίου φαίνονται θετικές μετά τη συνάντηση τού μεγαλομετόχου τής ομάδας μπάσκετ με τον Αλέξη Τσίπρα.

«Με όπλο το «0,6» που συμφώνησε σαν συντελεστή για το πλάνο στο ΟΑΚΑ με τον Αλέξη Τσίπρα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει επιδοθεί τις τελευταίες μέρες σε μια πυρετώδη προσπάθεια να πείσει τους εταίρους του στο συγκεκριμένο πρότζεκτ να κινηθούν ΤΩΡΑ για την απόκτηση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Με το επιχείρημα ότι όλο το πρότζεκτ θα προχωρήσει πολύ πιο γρήγορα και αποφασιστικά, αν είναι τελεσίδικα μέσα σ’ αυτό και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει βρεθεί πολύ κοντά στο να εξασφαλίσει το «οκ» των εταίρων του για να γίνει ΤΩΡΑ η κίνηση για την αγορά της ΠΑΕ.

Οι πληροφορίες λένε μάλιστα, πως αν ευοδωθεί τελικά άμεσα η προσπάθειά του, τότε από μέρα σε μέρα και ίσως ακόμα και μέσα στην εβδομάδα που ξεκίνησε σήμερα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα κάνει την απόπειρά του προς τον Γιάννη Αλαφούζο για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ. Μια απόπειρα, που όπως επιμένουν οι ίδιες πληροφορίες, μπορεί να αγγίξει και να ξεπεράσει τα 35 εκατομμύρια ευρώ«, αναφέρει χαρακτηριστικά..

Ετοιμάζει πρόταση 35 εκατ ευρώ για την ΠΑΕ ΠΑΟ ο Γιαννακόπουλος

The post Ετοιμάζει πρόταση 35 εκατ ευρώ για την ΠΑΕ ΠΑΟ ο Γιαννακόπουλος appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα