ΕΡΤ: Οι άνθρωποι μπορούν 100%, αρκεί να τους αφήνουν…

21:59 21/1/2018 - Πηγή: Aixmi

Όταν θέλει η ΕΡΤ μπορεί. Το έχει αποδείξει στο παρελθόν και συνεχίζει να το αποδεικνύει. Αρκεί να την αφήνει η εκάστοτε κυβέρνηση, αρκεί να της το επιτρέπουν τα λογής λογής κομματικά και συνδικαλιστικά παραμάγαζα.

Σήμερα Κυριακή υπήρξαν δύο κραυγαλέες αντιφάσεις. Από τη μία, η κρατική τηλεόραση (και ειδικότερα η ΕΡΤ 3) συμπεριφέρθηκαν λες και δεν υπήρχε συλληλητήριο εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη.

Έτσι έκρινε η κυβέρνηση, έτσι έπραξε η διοίκηση της ΕΡΤ. Προφανώς, οι δημοσιογράφοι της μπορούσαν να να καλύψουν με επάρκεια το γεγονός. Δεν τους άφησαν, όμως. Το ίδιο συνέβη και στα ιδιωτικά κανάλια…

Από την άλλη, η ΕΡΤ μετέδωσε έναν εξαιρετικά ενδιαφέροντα αγώνα μπάσκετ από την Πάτρα (Προμηθέας-Ολυμπιακός). Η διοίκηση άφησε τους ανθρώπους να κάνουν τη δουλειά τους και το αποτέλεσμα ήταν υψηλού επιπέδου.


Την περιγραφή έκανε ο καλύτερος αυτή τη στιγμή στον χώρο, ο Βαγγέλης Ιωάννου, ο οποίος είχε φροντίσει να έχει δίπλα του στον σχολιασμό τον σημαντικότερο μπασκετάνθρωπο που ανέδειξε ποτέ η Πάτρα. Τον Κώστα Πετρόπουλο, τον επονομαζόμενο και «Νουρέγιεφ», καθώς οι κινήσεις του ήταν χορευτικές όταν αγωνιζόταν. Αλλά και μέσα στο παρκέ βρισκόταν η Κατερίνα Αναστασοπούλου, που συμπλήρωνε το ρεπορτάζ και στο τέλος φρόντισε να πάρει ζωντανές συνεντεύξεις από τους προπονητές των δύο ομάδων, αλλά και από τον πρωταγωνιστή της νίκης του Ολυμπιακού.

Συμπέρασμα: Όταν αφήνουν τους ανθρώπους της ΕΡΤ να κάνουν τη δουλειά τους, μπορούν και με το παραπάνω.

The post ΕΡΤ: Οι άνθρωποι μπορούν 100%, αρκεί να τους αφήνουν… appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα